INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Paul Pogba a cucerit internetul cu tentativa de a marca în stilul lui Zlatan Ibrahimovic: "Așa se întâmplă când îi urmărești prea mult pe Jackie Chan, Jet Li și Bruce Lee" :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 10:32

Paul Pogba, starul lui Manchester United, a lăudat într-un video postat pe Instagram golul fantastic marcat de Zlatan Ibrahimovic în partida dintre Toronto și LA Galaxy, scor 5-3 (vezi reușita AICI).

Campionul mondial cu naționala Franței a îmbrăcat un tricou al lui LA Galaxy și a încercat, fără succes, să imite execuția acrobatică reușită de Zlatan. 

"Zlatan, nu știu cum să te numesc, leu, pisică sau câine. Încerc și eu să lovesc ca tine, dar nu pot Respect, Zlatan! Așa se întâmplă când vrei să joci fotbal, dar îi urmărești prea mult pe Jackie Chan, Jet Li sau Bruce Lee. Lovești mingea ca un scorpion. A fost ceva fantastic oricum", a spus Pogba în videoclipul postat pe Instagram. 

Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic au fost coechipieri la Manchester United în perioada august 2016 - martie 2018. 

Vezi și: VIDEO Zlatan, dezlănțuit după ce a scris istorie, marcând golul 500 al carierei » A făcut show la interviuri

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează