INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Pep Guardiola, emoționat până la lacrimi de drama lui Luis Enrique: „Sper să-l văd curând și să-i spun că-l iubesc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 23:13

Pep Guardiola i-a transmis un mesaj impresionant azi lui Luis Enrique, a căruit fiică, Xana, s-a stins ieri la doar 9 ani, bolnavă de cancer.

„În numele clubului Manchester City, al familiei mele și al meu, vreau să-i transmit cele mai profunde condoleanțe lui Luis Enrique, soției lui, Helena, și întregii familii pentru pierderea Xanei. Știam că situația nu era bună, dar mereu speri că totul se va termina cu bine. 

Nu am cuvinte, nu pot să spun nimic pentru că nu pot găsi motivul pentru care există astfel de lucruri, care încheie viața unei fetițe minunate. 

Manchester City, eu și familia mea suntem aici pentru orice ar avea nevoie Luis Enrique și sper să-l pot vedea curând, să-i spun cât de mult îl iubesc”, a declarat Guardiola, într-o conferință de presă.

Pep și Lucho au jucat împreună la Barcelona și la națională și au o relație excelentă, care s-a menținut de-a lungul timpului.

Veste tragică din Spania! Xana, fiica de 9 ani a lui Luis Enrique, a pierdut lupta cu cancerul

Lumea sportului, cutremurată de vestea morții fiicei lui Luis Enrique: „Într-o zi ne-am câştigat steaua noastră, dar de astăzi mai avem o alta care ne luminează cerul cu lumina ei”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
costacurta
costacurta  •  31 August 2019, 08:40

Nu exista drama mai mare ca aceasta, Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta inimaginabila durere. Cutremurator.

alex_777
alex_777  •  31 August 2019, 00:31

...asta este o drama adevarata ... Dumnezeu sa te ajute Luis!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează