FOTO Promisiune 18+ dacă aduce titlul mondial acasă: „Va fi atât de intens! Te vei bucura mai mult decât pentru trofeu”

Wanda Espinosa, model mexican celebru pe OnlyFans +23   FOTO
Wanda Espinosa, model mexican celebru pe OnlyFans

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 17:27 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 17:31

Wanda Espinosa, model mexican celebru pe OnlyFans, i-a promis portarului Guillermo Ochoa (37 de ani) o noapte nebună, dacă naționala pregătită de Gerardo Martinez (60 de ani) va cuceri Campionatul Mondial. 

Guillermo Ochoa a fost cel mai bun fotbalist al Mexicului la ultimele turnee finale. Portarul aflat sub contract cu CF America a primit o propunere incendiară.

Fotomodelul Wanda Espinosa a transmis, în cadrul „Elo Podcast”, că îi va oferi lui Ochoa o noapte nebună. Asta doar dacă va aduce titlul mondial acasă: „Memito, va fi atât de intens... te vei bucura mai mult decât pentru trofeul câștigat”.

+19 FOTO

Mexicul are nevoie de o minune

Naționala mexicană are nevoie de o minune pentru a ieși din grupa C. A strâns un singur punct în primele două runde, eșec 0-2 cu Argentina și remiză 0-0 cu Polonia. Mexicul trebuie să câștige neapărat meciul cu Arabia Saudită, de astăzi, ora 21:00, apoi să spere la un rezultat favorabil în disputa dintre Polonia și Argentina.

VIDEO. Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Explozie culinară pe străzile din Doha » Cât costă cele mai delicioase feluri de mâncare și dulciuri

CORESPONDENȚĂ GSP DIN DOHA Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  30 Noiembrie 2022, 19:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează