Ar fi bomba anului! Zidane e dorit de o supernațională

Zinedine Zidane // FOTO: Imago
Zinedine Zidane // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2022 21:23 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 21:25

Fără selecționer după demisia lui Tite, ca urmare a prestației slabe de la Campionatul Mondial, Brazilia s-ar putea orienta către Zinedine Zidane.

După ce Carlo Ancelotti, Rafa Benitez, Thomas Tuchelși Pep Guardiola au fost în atenția Federației din Brazilia, Zinedine Zidane e cel mai recent nume apărut pe listă.

Zidane este liber din vara lui 2021, când se despărțea de Real Madrid, iar numele său a fost vehiculat și pentru banca Franței, care s-ar putea despărți de Deschamps în ianuarie.

Veste tragică: a murit Fabian O'Neill, fostul jucător de la Cagliari și Juventus » Zidane l-a numit „cel mai puternic coleg”
SERIE A
Veste tragică: a murit Fabian O'Neill, fostul jucător de la Cagliari și Juventus » Zidane l-a numit „cel mai puternic coleg”

Zinedine Zidane, dorit pe banca Braziliei

Potrivit L'Equipe, Zidane se potrivește profilului de selecționer dorit de brazilieni. Federația caută un antrenor străin, care să fie liber și să aibă un CV impresionat. Astfel, negocierile ar putea începe curând

Zinedine Zidane, în octombrie: „O să antrenez din nou în curând”

Zidane stă pe tușă de 19 luni . Este liber de contract din vara lui 2021, când pleca de la Real Madrid, locul său pe banca „albilor” fiind luat de Carlo Ancelotti.  La jumătatea lunii octombrie, Zinedine Zidane anunța că se apropie momentul în care va antrena din nou

„Când mă veți vedea din nou pe bancă? În curând, în curând. Sunt foarte aproape de a antrena din nou”, a declarat Zinedine Zidane la acel moment, potrivit AS..

Zidane, CV impresionant pe banca lui Real Madrid

Zinedine Zidane a antrenat un singur club în cariera sa: Real Madrid. În ianuarie 2016 îi lua locul pe bancă lui Rafa Benitez. La finalul sezonului, avea să câștige Liga Campionilor, după o finală cu Atletico Madrid, tranșată la penalty-uri.

Au urmat alte două succese în cea mai importantă competiție la nivel de club. În 2017, trecea de Juventus în finală, scor 4-1, iar în 2018 de Liverpool, scor 3-1. În 2017 a cucerit și La Liga alături de Real Madrid, primul campionat cucerit de „albi” din 2012. A plecat de la Real Madrid în 2018, dar s-a întors în martie 2019. A mai cucerit ulterior un titlu, în 2020.

Citește și:

„Tunarii” tremură înainte de reluarea Premier League » Istoria le dă fiori

Jucătorul care a provocat un scandal imens la CM 2022 anunță că se retrage la doar 26 de ani

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează