INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA

Căpetenia vikingilor » Cum e văzut noul căpitan al Suediei comparativ cu Zlatan Ibrahimovici

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 16:13

Căpitanul Blagult, Andreas Granqvist, este văzut drept eroul Suediei după ce a preluat atribuțiunile de lider de la Zlatan Ibrahimovici.

Zlatan cine? Există viață și fără Ibrahimovici! Suedia îi este dedicată căpitanului actual, iar nordicii sunt la picioarele fundașului de 33 de ani care a adus victoria contra Coreei de Sud (1-0) și a securizat succesul cu Mexic (3-0). Primul fotbalist al scandinavilor de la Henrik Larsson care înscrie două goluri la Mondiale. " Granqvist are gheață în loc de sânge în vene", îl laudă presa națională și internațională.

"Căpitanul nostru, un fundaș, are goluri mai multe la Mondiale decât au reușit legendele Patrick Kluivert, Kenny Dalglish, Ronaldinho și... Ibrahimovici", se amuză suedezii. Zlatan, marele Ibrahimovici, n-are niciun gol la Mondiale!

Comentatorul canadian Sid Seixeiro, mediatizat după afirmația "Messi este o fraudă" după 0-3 cu Croația, a mai lansat una: "Felicitări pentru Suedia care tocmai i-a arătat un uriaș deget mijlociu tipului (Zlatan) care a vrut să vină la Mondial, dar nu și în preliminarii". 

62 de goluri în 116 selecții a reușit Ibrahimovici pentru Suedia

"Granqvist este mai bun decât oricând și merită să fie căpitanul Suediei, respectat de toți. Cel de dinainte, Ibrahimovici, este înfricoșător și snob. Andreas i-a ajutat pe suporteri să se îndrăgostească din nou de echipa națională" The Guardian

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează