INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PANAMA - TUNISIA, AZI, 21:00, TVR 1, TVR HD, GSP.RO

Incredibil! Naționala care a rămas cu un singur portar la acest Mondial » Selecționerul a intrat în poartă la antrenamentul de azi

Nabil Maâloul, selecționerul Tunisiei, în poartă la unul dintre antrenamentele de azi // FOTO: 433 Football Instagram
Nabil Maâloul, selecționerul Tunisiei, în poartă la unul dintre antrenamentele de azi // FOTO: 433 Football Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 17:58

Tunisia, deja eliminată de la acest Mondial, se confruntă cu o gravă problemă de lot pentru ultimul meci de la Mondial, cel cu Panama care se joacă în această seară, de la ora 21:00. 

Nord-africanii mai au un singur portar disponibil pentru meciul cu Panama, după ce ceilalți doi goalkeeperi din lot s-au accidentat: Moez Hassen s-a ales cu o accidentare la umăr încă din primul meci al grupei H, 1-2 cu Anglia, în timp ce Farouk Ben Mustapha s-a "rupt" la un antrenament de marți.

Tunisienii au încercat să aducă un portar de acasă pentru partida cu Polonia, însă solicitarea acestora le-a fost refuzată categoric de FIFA din cauza faptului că o astfel de solicitare poate fi făcută cu 24 de ore înainte de primul joc al unei echipe la un Mondial.

Aymen Mathlouthi, al treilea portar al Tunisiei, va fi în poartă în meciul cu Panama din această seară, iar tunisienii îl vor folosi pe atacantul Fakhreddine Ben Youssef pe postul de portar de rezervă. 

Astfel, selecționerul Nabil Maâloul (55 de ani) s-a văzut nevoit să intre în poartă la antrenamentul de azi al tunisienilor. 

  • Tunisienii dispută azi ultima partidă de la acest Mondial, de la ora 21:00 împotriva Panamei. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TVR 2.

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  28 Iunie 2018, 22:51

VIN MONDIALE CU 48 DE ECHIPE!

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  28 Iunie 2018, 21:36

Deci, voturi! Multe VOTURI pentru FIFA! Si bani ! Multi BANI , tot pentru FIFA ! Si din nou multi BANI pentru organizatori : hoteluri, restaurante , baruri , terase, companii de transport pentru fani, suveniruri, fetite care opresc bani in tara , marketing , publicitate . Mai zic ? N-are rost! Televiziuni , radio , investitii in mai multe stadioane, hoteluri noi, infrastuctura , dezvoltare in cladiri , sosele, autostrazi, cai ferate! Mai zic ? N-are rost ! Mai multe echipe, mai multa AFACERE ! Mai zic ? Asta-i !

capca1
capca1  •  28 Iunie 2018, 19:20

Deci, ce rost are un turneu final cu echipe de acest gen ? Alde Australia, Japonia, Panama ?! Astea-s echipe care n-au și nu vor avea tradiție în fotbal, sunt de umplutură ! Australia joacă doar cu mingea-n colțuri, Japonia, cu băieți îmbrăcați în ***, Panama , doar cu Stoichiță antrenor... Tunisia aduce un lot de fotbsliști obosiți pen’că știa că n-au nicio șansă. Turneul final începe din 16-imi, restul e can-can !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează