INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - BELGIA 0-1

Primele reacții ale selecționerilor Belgiei și Angliei după meciul pe care nimeni nu a vrut să-l câștige: "Nu trebuie să ne plângem"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 23:14

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, s-a arătat extrem de mulțumit de evoluția elevilor săi după victoria împotriva Angliei, scor 1-0, care a adus primul loc în grupa de la Campionatul Mondial din Rusia.

  • În "optimi", Anglia va juca împotriva Columbiei și în sferturi va da peste Suedia sau Elveția.
  • Belgia va întâlni Japonia, iar în "sferturi" va da peste Brazilia sau Mexic, mai departe în semifinale ar putea întâlni Franța, Argentina, Portugalia sau Uruguay.

"Am vorbit că trebuie să fim un grup unit și victoria e o consecință a acestui lucru. Am spus că victoria nu e principalul obiectiv, dar până la urmă trebuie să înfruntăm competiția. Am văzut echipe mari care au avut probleme la acest Mondial, nu trebuie să ne plângem de program. Am folosit jucători care au debutat la Cupa Mondială și trebuie să fim pregătiți pentru tot ce va urma.

Januzaj a arătat în seara asta de ce face parte din lot. Avem nevoie de el în situații de unu la unu să aducă ceva în plus. A avut o perioadă grea să treacă de la un fotbalist tânăr la unul matur. Trebuie să se sacrifice, să muncească mult pentru echipă", a declarat Roberto Martinez.

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a vorbit și el după meci: "Cred că belgienii au controlat meciul. M-am bucurat că jucătorii mei au încercat să-și creeze ocazii. Vrem să câștigăm fiecare meci, așa că nu ne bucurăm că am pierdut în această seară. Am vrut să câștigăm acest meci, dar până la urmă fazele eliminatorii contează. Am vrut să-mi protejez un pic jucătorii. Am încercat să punem și noi presiune pe adversari".

clipboard01

Anglia - Belgia 0-1
A marcat: Januzaj 51

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Vezi și: Cum arată optimile Campionatului Mondial din Rusia: blockbuster pentru Argentina, derby american pentru Brazilia » Programul și orele la care se dispută meciurile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  29 Iunie 2018, 09:23

Respect pentru belgieni. Englezii e clar ca nu au vrut sa castige si cred ca daca nu era golul formidabil al lui Januzay si-ar fi marcat un autogol pe final dupa cum s-au comportat. S-ar putea calculul sa fie gresit si sa piarda cu Columbia,Belgia avand sanse mai mari sa treaca de Japonia.

stoichkov10
stoichkov10  •  29 Iunie 2018, 04:10

Janujai. s.a *** Englezi. si foarte bine. Ma mir cum nu le.a dat si Serfiillor Scalvi din Serbia. un semn

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează