INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - MEXIC 2-0

VIDEO Atac la Neymar! Starul brazilian luat tare de Cantona și Lineker după optimile CM 2018: "Joacă la fel de bine precum țipă!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2018 09:47

Brazilia s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial după 2-0 cu Mexic, meci în care Neymar a marcat un gol. După meci, teatrul jucat de atacantul brazilian de fiecare dată când este lovit a fost taxat de Eric Cantona și Gary Lineker, care îl atenționează pe starul Seleção: ”Atenție la erorile de logică”.

Nu există jucător cu driblingul lui Neymar la Mondial. Dar nici actor mai mare ca el. De fiecare dată când e faultat - și nimeni nu-l cruță, asta e realitatea -, brazilianul urlă și se tăvălește în iarbă de parcă ar fi fost împușcat. Atrage atenția tuturor, adversarii continuă să-l lovească pentru a-l enerva, foarte mulți îl critică, iar arbitrii nu-l mai cred cu tot teatrul său.

Și împotriva mexicanilor a fost un asemenea episod: în minutul 71, în afara terenului, Layun a părut că îl calcă pe picior pe starul auriverde. Iar Neymar s-a zvârcolit 4 minute pe gazon. "Centralul" Rocchi a consultat VAR și i-a cerut sud-americanului să se ridice. 

Foștii mari fotbaliști îl apreciază pentru calitățile extraordinare. Și, tocmai de aceea, îl tachinează, sperând să înceteze spectacolul falselor accidentări. 
Unul dintre ei este Gary Lineker, ex-internaționalul englez devenit prezentator și analist la BBC, care nu scapă nicio ocazie de a comenta pe Twitter. Și acum, malițios: "Neymar are cel mai jos prag de durere la Mondial, de când Opta analizează competiția. Joacă la fel de bine precum țipă. Un fotbalist uluitor".

Eric Cantona, o legendă a Franței, acum "comisar al fotbalului" la Eurosport, îi atrage atenția: "Neymar, ești un mare fotbalist și un mare actor. Atenție totuși la erorile de logică. Dacă te atinge cineva la umărul drept, nu te contorsiona de durere ținându-ți mâna la obrazul stâng". 

23de faulturi a suferit Neymar de la startul turneului final, cel mai lovit jucător la acest Mondial

"Așa mi se întâmplă de fiecare dată. M-a călcat pe picior când eram în afara terenului, iar jocul era oprit. Asta nu se face" Neymar, atacant brazilian

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia 1-1 (3-4 d.pen.) Detalii AICI
  • Croația - Danemarca 1-1 (3-2 d.pen.) Detalii AICI
  • Brazilia - Mexic 2-0
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  03 Iulie 2018, 10:21

"Dacă te atinge cineva la umărul drept, nu te contorsiona de durere ținându-ți mâna la obrazul stâng" - asta-i tare, bun sfat pt bufonul asta. Sper sa-i trimita Belgia acasa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează