INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA SOFIA

video CSKA Sofia, fără frică înainte de returul cu Sepsi: „Vom câștiga și vom merge mai departe”

CSKA Sofia, fără frică înainte de returul cu Sepsi. Foto: Cristi Preda (GSP)
CSKA Sofia, fără frică înainte de returul cu Sepsi. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 10:59 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:08

Directorul executiv al lui CSKA Sofia, Filip Filippov, a vorbit înaintea returului cu Sepsi din turul secund al Conference League (joi seara, ora 20:00).

  • Sepsi - CSKA Sofia, manșa secundă a turului II preliminar Conference League se joacă joi, 3 august, de la 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3.
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

Vicecampioana Bulgariei a plecat în această dimineață spre Sfântul Gheorghe. Oficialul bulgarilor este optimist înaintea returului, deși șansele echipei din Sofia au scăzut considerabil după eșecul de săptămâna trecută (0-2).

Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă CSKA 1948 o scoate pe FCSB din Conference League: „Îmi văd de treaba mea și mă duc la oi”
FCSB - CSKA 1948
Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă CSKA 1948 o scoate pe FCSB din Conference League: „Îmi văd de treaba mea și mă duc la oi”

VIDEO. Filip Filippov: „Vom câștiga și vom merge mai departe”

Vom câștiga și vom merge mai departe. Rezultatul ne este nefavorabil, trebuie să recuperăm un deficit de două goluri. Cu siguranță nu va fi ușor. Ne-am pregătit pentru un meci greu, foarte greu, în care trebuie să dominăm, trebuie să câștigăm și să mergem mai departe. Dacă vom abandona lupta cu Sepsi, va fi un eșec în direcția cupelor europene. 

Nu ne convine ca CSKA să abandoneze în această fază a competiției, deși jucăm împotriva unei echipe foarte valoroase. Cifrele nu contează în opinia mea. Am văzut că Sepsi a învins-o pe Dinamo cu 3-0, dar meciul va fi complet diferit față de partidele din campionat. Este un meci foarte important pentru noi. Vom da tot ce avem mai bun pentru a continua în Europa”, a declarat directorul executiv al lui CSKA Sofia, potrivit sportal.bg.

Filip Filippov: „Echipa va avea un cu totul alt aspect față de cel pe care l-am avut la Sofia”

Între timp, pe banca bulgarilor a ajuns Nestor El Maestro, cel care i-a luat locul lui Sasa Ilic. Filip Filippov a vorbit despre schimbarea care s-a produs pe banca vicecampioanei Bulgariei.

„Sper că va exista un momentum în jocul nostru. Cred că echipa va avea un cu totul alt aspect față de cel pe care l-a avut la Sofia. Deocamdată nu ne gândim la o nouă amânare a meciurilor în campionat. Dacă vom continua și după în Europa, antrenorul își va spune părerea în această privință. 

Ne-am dorit un antrenor care nu trebuie să se adapteze la echipă și care cunoaște bine campionatul bulgăresc. Este un antrenor pe care nu l-am putut observa direct, dar în ultimele trei zile am fost încântați de munca pe care o face. Este o persoană foarte ambițiosă și cred că de asta are nevoie clubul”, a punctat oficialul lui CSKA Sofia.

Citește și:

UTA a anunțat despărțirea de Claudiu Keșeru

Ciprian Marica îl așteaptă înapoi la Farul pe Louis Munteanu: „Ne-am accentuat ideea de a-l lua împrumut”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
tristan
tristan  •  02 August 2023, 12:10

Sepsi nu a jucat niciodată atât de bine.Sunt Intr o forma maxima.Mi e greu sa cred că CSKA poate întoarce calificarea cu grăsanii aia in teren.Nu legau 3 pase.

fibra
fibra  •  02 August 2023, 11:35

Pro..ul daca nu-i fudul parca nu e pro.. destul. Unii isi iau avant precum calul de vanturi. Vecinii in afara de proteste la arbitru la orice faza si un joc de maidan nu au aratat nimic,chiar daca si ai nostri provin dintr-un campionat slab.

GigelPurcel
GigelPurcel  •  02 August 2023, 11:35

Hahahaha, voi (CSKA) n-ati fi in stare sa treceti de Progres Niedercorn sau de les amis de Dudelange...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează