INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948 3-2

„Nu se poate așa în Europa!” » Salvatorul Djokovic avertizează: „Trebuie să jucăm și cu capul”

Damjan Djokovic / Sursă foto: GSP
Damjan Djokovic / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 23:39 / Actualizat vineri, 04 august 2023 02:23

Damjan Djokovic (33 de ani), eroul celor de la FCSB din partida cu CSKA 1948 (3-2), în care a înscris o „dublă”, atrage atenția asupra reprizei secunde pline de ezitări a roș-albaștrilor. Bulgarii au condus la un moment dat cu 2-1, dar vicecampioana a găsit până la urmă resurse pentru a câștiga meciul. 

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august

„Am intrat în jocul lor în repriza a doua, în consecință nu am mai practicat fotbalul nostru obișnuit. Dar ne-am refăcut, am dat dovadă de caracter și am întors scorul. Aceste lucruri fac parte dintr-un meci de fotbal. La 1-1 trebuia să fim mai concentrați. La 1-2, lucrurile putea înclina în orice direcție. 

Dar trebuie să fie o lecție ce s-a întâmplat. Am intrat altfel mental în repriza a doua, nu se poate așa în Europa! Bulgarii au simțit că nu ne pot domina tehnic, dar și-au valorificat calitățile pe care le au. Până la urmă, am arătat că suntem bărbați în final, iar asta contează.

Avem talent, cred că avem cea mai talentată echipă din România. Dar trebuie să fim mai atenți în repriza a doua, s-a văzut în aceste meciuri că intrăm puțin adormiți în repriza a doua. Trebuie să jucăm și cu capul”, a afirmat Damjan Djokovic, la Digi Sport. 

Nu mai știu de când n-am mai marcat două goluri, probabil de la CFR Cluj. Ne bucurăm că ne-am calificat mai departe, de acum urmează greul. Urmează un meci special, cu CFR Cluj, apoi cu Nordsjælland, un meci și mai greu. Avem treabă!

- Damjan Djokovic, mijlocaș FCSB

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - CSKA 1948

+15 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League

Pierdere pentru FCSB » S-a accidentat în prima repriză a meciului cu CSKA 1948

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  04 August 2023, 09:42

Manita, manita, manita...Dai o gheara, iei cu doua :))))))

oase92
oase92  •  04 August 2023, 08:36

”Trebuie să jucăm și cu capul”. Păi, asta e marea problemă: nu există ”capul” sau, dacă există, cumva, e prost. Patron bezmetic (vezi transferurile aiurea, cu excepția lui Djokovici), antrenor slab, echipă fără conducător de joc, jucători cu bagaj tehnic subțire, cu o redusă capacitate de efort, cu doar 2-3 individualități (și alea cu toane), se văd norii negri la orizont. Dacă mai adaugi și ”exprimarea” patronului față de orice și oricine ai imaginea ”unei extorsiuni al unui degajament, al unei construcții, într-o apă”, ca să citez din clasici. Ăsta e FCSB-ul, astăzi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează