INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  BODO/GLIMT - SEPSI 3-2 (5-4 LA GENERAL)

„Am intrat în vestiar și am spus doar atât” » Dioszegi se ia de arbitraj, anunță un nou transfer la Sepsi și-i închide ușa-n nas lui Becali

Laszlo Dioszegi // FOTO: Bogdan Bălaș
Laszlo Dioszegi // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 22:14 / Actualizat joi, 31 august 2023 22:20

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, nu face o dramă din eliminarea covăsnenilor din Conference League. Echipa sa a pierdut returul cu Bodo/Glimt (2-3 după prelungiri), a ratat accesul în grupele competiției, însă finanțatorul e mândru peste măsură de parcursul european din această vară. 

Într-o intervenție care a durat un sfert de oră, Dioszegi a spus tot ce avea pe suflet: 

„Eu am intrat în vestiarul jucătorilor noștri și am spus o singură propoziție: «Sunt mândru de voi! Am pierdut, dar sunt mândru de băieți. Cred că putem pleca de aici cu capul sus. 

Acum, putem vorbi despre ce a fost în prima repriză, dar cred că trebuie să scoatem pălăria în fața băieților. Au luptat 120 de minute și poate că am fi ajuns la loviturile de departajare dacă nu primeau ei acel penalty. Cred că am fost cel puțin egali astăzi cu Bodo/Glimt.

Nu pot fi supărat pe Păun (n.r. - a comis hențul din care norvegienii au făcut 3-2), el a făcut multe meciuri foarte bune. Nu pot fi supărat pe un jucător dacă a comis un gest nelalocul lui. Nu putem vorbi despre un jucător, doi sau trei. A jucat echipa, care a făcut un meci foarte bun. 

A fost o primă repriză modestă, ați văzut și dumneavoastră, dar cred că per total am ieșit cu capul sus. Bodo/Glimt e o echipă foarte bună, trebuie să recunoaștem. Cred că nicio echipă din România nu putea face un rezultat mai bun decât noi”; a spus Dioszegi, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Eroici, dar n-a fost de ajuns! Sepsi a luptat admirabil în Norvegia, dar Bodo/Glimt a fost mai puternică în prelungiri!
Bodo/Glimt - Sepsi 3-2 (5-4 la general)
Eroici, dar n-a fost de ajuns! Sepsi a luptat admirabil în Norvegia, dar Bodo/Glimt a fost mai puternică în prelungiri!

Dioszegi: „Arbitrajul a fost 10% cu Bodo/Glimt”

Patronul grupării din Sfântu Gheorghe mai consideră că arbitrajul de joi seara a fost unul pro-Bodo/Glimt: 

Niciodată nu m-am legat de arbitraj, dar parcă arbitrii au fost cu nordicii. Au dat 10% pentru echipa gazdă. În România se dă 5%, aici s-a dat 10%

Dar nu acesta este motivul principal [al eliminării]. Cred că am fost egalii lui Bodo/Glimt și sunt mândru. Haideți să vedem partea plină a paharului, eu consider că nu ne-am făcut de râs”. 

Întrebat despre „ingredientele” care-i lipsesc României pentru a obține rezultate pe plan european, Dioszegi a adăugat: 

„Cred că trebuie o mai mare atenție pentru academiile noastre și să avem și niște antrenori... Consider că la academii nu se acordă suficientă atenție. Poate peste 2-3 ani vom avea niște jucători care să ajute fotbalul din România să crească”.  

Dioszegi anunță un transfer la Sepsi: vine din naționala Ungariei

Dioszegi a încheiat prin a anunțat un transfer la echipa sa: „Poimâine mai vine un fotbalist la noi, un fundaș central, sper să fie și el bun. E din naționala Ungariei, are vreo opt apariții în selecționata lor”. 

Bodo/Glimt - Sepsi / Sursă foto: Imago Images
Bodo/Glimt - Sepsi / Sursă foto: Imago Images
Bodo/Glimt - Sepsi / Sursă foto: Imago Images
Bodo/Glimt - Sepsi / Sursă foto: Imago Images
Bodo/Glimt - Sepsi / Sursă foto: Imago Images
+9 FOTO

FCSB își poate lua gândul de la Marius Ștefănescu

Omul din fruntea lui Sepsi a lămurit apoi situația lui Marius Ștefănescu, fotbalistul dorit cu insistență de FCSB. Răspunsul lui Dioszegi pentru Becali pare să fie, în acest moment, unul negativ. 

Povestea cu Ștefănescu e încheiată de mult timp. Nu știu de ce se face atâta tam-tam. Am mai spus-o, nu vrem să renunțăm la niciun jucător. El e în acest moment jucătorul nostru și va fi jucătorul nostru cel puțin până în iarnă. 

Banii contează foarte noi la un club cum suntem noi, dar nu sunt totul! El are contract trei ani de zile, dar nu pot spune acum că va rămâne trei ani la noi. Dacă FCSB îmi dă un milion, voi spune NU! Sunt niște bani care ne-ar prinde bine clubului nostru, dar nu banii sunt totul!

Primordial e să avem un lot așa cum este cel din momentul de față, un lot omogen, asta contează. Cum să nu cunosc părerea lui Ștefănescu? Vrea să rămână la noi! Trebuie să ne uităm și la ce vrea jucătorul. Am mai spus-o și înainte de meci că n-o să-l vindem pe Ștefănescu pentru orice sumă, chiar dacă nu ne calificăm în grupe. Și suporterii îl iubesc foarte mult ”, a mai spus Dioszegi.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Eroici, dar n-a fost de ajuns! Sepsi a luptat admirabil în Norvegia, dar Bodo/Glimt a fost mai puternică în prelungiri!

Faza care putea schimba soarta „dublei” Bodo/Glimt - Sepsi » Golul de mare fotbalist al lui Ștefănescu, anulat pentru un ofsaid minuscul. A fost sau n-a fost?

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (23)
cristishady
cristishady  •  02 Septembrie 2023, 00:06
Postat de brera30 pe 01 Septembrie 2023, 15:26

Ce treaba are Rotaru?

din cauza lui nu au avut sepsi si farul liber in weekend. Danezii au avut, de ex, nu stiu daca si finlandezii.

1945sv0509
1945sv0509  •  01 Septembrie 2023, 17:58
Postat de calugarul.antim.gaina pe 01 Septembrie 2023, 08:48

Sepsi chiar a jucat bine!... Cel mai bine dintre echipele.... românești!

Pentru bietul calugar ca o gaina, *** Stefanescu, Matei, Balasa, si toti ceilalti te saluta si iti doresc barba lunga, ca minte nu prea ai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  01 Septembrie 2023, 15:26
Postat de cristishady pe 01 Septembrie 2023, 00:58

Ca sa fim sinceri pana la capat, nimeni nu le dadea nicio sansa cuplului farul/sepsi sa ajunga pana aici. Poate daca FCSB/CFR avea acesti adversari, ajungeau in grupe. Poate daca Rotaru nu era tembel, ambele echipe se calificau. Nu e caz de rusine farul sau rusine sepsi, e caz de rusine Romania si bravo celor doua echipe ca au ajuns oricum mai departe decat le dadea oricine sanse.

Ce treaba are Rotaru?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează