INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PRELIMINARII

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

Mihai Stoica / Captură Orange Sport +25   FOTO
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 07:44 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 09:40

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a urmărit meciurile echipelor românești din Conference League și a trasat câteva concluzii la „cald”. Oficialul vicecampioanei spune, printre altele, că a rămas surprins de nivelul modest al celor două echipe bulgărești întâlnite de FCSB, respectiv Sepsi.

Sepsi a făcut o partidă senzaţională la Sofia, cu CSKA, (2-0) şi e aproape calificată în turul 3, campioana Farul a avut emoţii mari şi a câştigat în prelungiri cu armenii de la Urartu, 3-2, în timp ce Clujul lui Andrea Mandorlini a deschis scorul repede cu Adana Demirspor, dar a fost sufocat apoi şi păstrează şanse mici la retur (1-1). 

Seară magică: Sepsi a zdrobit-o pe CSKA la Sofia și e ca și calificată! Reporterii GSP au transmis cele mai tari informații de la stadion
CSKA SOFIA - SEPSI
Seară magică: Sepsi a zdrobit-o pe CSKA la Sofia și e ca și calificată! Reporterii GSP au transmis cele mai tari informații de la stadion

Mihai Stoica: „Foarte, foarte slabi bulgarii”

„Pentru mine, nu este absolut nicio surpriză. Poate doar să spun că modul în care s-a exprimat Sepsi este o surpriză plăcută. A jucat aproape perfect. A beneficiat şi de gafele monumentale ale portarului brazilian (n.r. - Gustavo Busatto), dar a avut multe ocazii şi ar fi trebuit să mai marcheze.

Eu cred că în campionatul nostru nu sunt echipe atât de slabe ca cele bulgăreşti, deci nu trebuie să ne încântăm prea mult. A fost la discreţia covăsnenilor, dar foarte, foarte slabi bulgarii. Nu mult mai slabi decât ai noştri, dar n-am văzut absolut nimic. Aveau un gras în faţă… Nu avea nici mişcări de fotbalist. Dacă te uiţi la nume şi naţionalităţi, zici: «Mamă, ce conglomerat!», dar n-au nicio treabă cu fotbalul, foarte slabi.

Pentru mine, a fost surprinzător că Urartu a pus probleme campioanei României. CFR a întâlnit, totuşi, o echipă cu jucători de mare calitate”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

+21 FOTO

Fotbaliștii lui Sepsi exultă: „Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, nu s-a ferit de cuvinte mari după victoria covăsnenilor din Bulgaria

„A fost un meci perfect pentru noi, tactic am stat bine în teren, am respectat tot ce am pregătit. E un scor istoric pentru Sepsi OSK, să câștigi cu 2-0 pe terenul celei mai mari echipe din Bulgaria cred că e cel mai mare scor din istoria clubului nostru.

Dar nu trebuie să ne relaxăm, mai e un retur de jucat. Nu ne pot pune probleme dacă vom juca la fel, nu văd cum ar putea întoarce rezultatul. Am avut situații foarte bune de a marca și în prima repriză. Ei nu prea au avut nimic. Am respectat tot ce am pregătit la antrenamente și asta cred că a fost cheia succesului”, a declarat Niczuly.

Nu știu dacă au cu ce să ne surprindă la retur, dar va fi alt meci. Sper să ne concentrăm. E clar că va fi dificil, pentru că niciun meci nu e câștigat dinainte. Am făcut un meci destul de bun, am avut câteva ocazii și pe final, mai puteam să înscriem. Ne bucurăm de victorie”, a spus și Marius Ștefănescu.

VIDEO Concluziile lui Liviu Ciobotariu, după 2-0 cu CSKA Sofia: „Puteam să mai înscriem”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Larie o salvează pe Farul în prelungiri, dar campionii nu vor scăpa de furia „Regelui” » Aproape de o rușine cu Urartu

Hagi recunoaște: „E vina mea, trebuia să tac din gură”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
VanBasten
VanBasten  •  28 Iulie 2023, 14:00

Asa zic si danezii de noi.

Domnul
Domnul  •  28 Iulie 2023, 13:20

Bună tuturor! Ce am văzut la echipele noastre și îndeosebi la Farul? 1. Multi dintre jucători nu știu fotbal! Nu se informează cu ce e in jurul lor, nu ies din marcaj pt a primi pasa, în apărare lasă adversari liberi ,fara marcaj, abuzează de pase înapoi care arată neputință,lipsa de idei, multe pase greșite,lipsa de viteza și forța și de multe ori în fața porții arata lipsa de responsabilitate și lipsa de inteligență Nu știu să facă un presing corect,bun. Sunt multe de spus cum se lega, colaborează compartimentele,etc.

papora
papora  •  28 Iulie 2023, 11:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează