INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA SOFIA

GALERIE FOTO Un oraș în alertă că vin bulgarii » Polițiștii au percheziționat toate mașinile cu număr de Bulgaria înainte de Sepsi - CSKA Sofia. Imagini de la reporterii GSP

Articol de , - Publicat joi, 03 august 2023 17:22 / Actualizat joi, 03 august 2023 19:43

Sepsi primește azi, de la 20:00, vizita celor de CSKA Sofia, în manșa secundă din turul 2 al preliminariilor Conference League. Pentru meciul de la Sf. Gheorghe s-au luat măsuri de ordine sporite.

În ciuda înfrângerii din Bulgaria (0-2), suporterii de la CSKA Sofia sunt încrezători în șansele de calificare. Astfel, aproximativ 400 de fani bulgari sunt așteptați la meci, iar forțele de ordine vor să evite orice problemă.

GALERIE FOTO. Mașinile din Bulgaria, verificate cu atenție înainte de Sepsi - CSKA Sofia

Astfel, prin tot orașul au fost instalate mai multe filtre ale Poliției și Jandarmeriei, care au verificat atent mașinile fanilor bulgari. Toți pasagerii au fost dați jos și legitimați, iar mașinile au fost controlate amănunțit de jandarmri, echipați cu detectoare de metale.

Sepsi face un apel către suporteri înainte de meciul cu CSKA Sofia

De teama de a nu fi sancționați din nou de UEFA, oficialii lui Sepsi OSK le-au solicitat celor care vor asista în această seară la meciul cu CSKA Sofia „să se abțină de la gestul de a conduce brațele de la inimă la cer”, gest pe care forul european l-a interpretat anul trecut drept un salut nazist.

În vara anului trecut, Sepsi OSK a fost amendată cu 10.000 de euro și obligată să lase libere 500 de scaune la următorul meci european, ca urmare a unor gesturi pe care suporterii le făcuseră cu Olimpija Ljubljana în turul 2 preliminar al Conference League. Concret, în timpul meciului, spectatorii au scandat „Szentgyorgy” (n.r. - Sfântu Gheorghe, în limba maghiară) și, în același timp, au dus mâinile de la inimă la cer, gest pe care observatorul UEFA l-a interpretat drept un salut nazist.

Pentru ca o astfel de situație să nu se repete, oficialii lui Sepsi OSK le-au cerut public celor care vor asista la meciul din această seară cu CSKA Sofia „să se abțină de la gestul de a conduce brațele de la inimă la cer, în timpul obișnuitelor scandări «Szentgyörgy! Szentgyörgy!»”.

Sepsi OSK face un apel către suporteri să-și ocupe locul de pe rândul și din sectorul indicat pe bilet, să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare. Vă atragem atenția să sosiți din timp la stadion pentru a se evita aglomeraţia la porţile de acces. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.00. Vă informăm că este interzis introducerea obiectelor care pot pune în pericol securitatea participanţilor.

- comunicat Sepsi

Sepsi - CSKA Sofia » Echipele probabile

SEPSI: 33. Niczuly - 13. D. Ciobotariu, 44. Bălașa, 82. Ninaj, 20. A. Dumitrescu - 21. Alimi, 6. N. Păun - 11. Ștefănescu, 10. C. Matei, 8. I. Gheorghe - 18. Safranko 
REZERVE: 1. D. Moldovoan, 9. Damașcan, 17. Oroian, 22. Francisco, 25. Oteliță, 59. Kallaku, 77. Aganovic, 97. R. Varga, 99. Rondon 
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

SEPSI: 1. Busatto - 22. Mahmutovic, 4. Koch, 13. Cordoba - 19. Turitsov, 26. Carreazo, 7. Lindseth, 15. Vion - 11. Phaeton, 14. Heintz, 9. Nazon  
REZERVE: 12. Orlinov, 3. Sanyang, 6. H. Petrov, 8. Shopov, 10. Shaghanyan, 20. Donchev, 23. Antonov, 24. Papazov, 29. Estrada 
ABSENȚI: De Nooijer, Mattheij, B. Moreno (accidentați) 
ANTRENOR: Nestor El Maestro

VIDEO Totul despre Sepsi - CSKA Sofia

Citește și: 

„Driblați” de CFR la transferul lui Petrila, cei de la Sepsi revin: „Într-un fel, s-a făcut dreptate. Merită să pierdem acei 50.000 de euro”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
1945sv0509
1945sv0509  •  03 August 2023, 18:56

Sepsi joaca cu...Sepsi ?

ideclass
ideclass  •  03 August 2023, 18:32

Sf Gheorghe e in razboi? Cam asa arata in imagini

chromophobia
chromophobia  •  03 August 2023, 18:16

Observatori ???? Ce observatori sunt astia de la UEFA? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează