Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UNGARIA - ELVEȚIA 1-3

O declarație a lui Dominik Szoboszlai la Euro i-a revoltat pe fanii lui Liverpool: „Absolut jenantă!”

Dominik Szoboszlai (Ungaria, dreapta), în duel cu Fabian Schar (Elveția), la Euro 2024 Foto: Imago Images
Dominik Szoboszlai (Ungaria, dreapta), în duel cu Fabian Schar (Elveția), la Euro 2024 Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 18:43 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 19:38

Dominik Szoboszlai, căpitanul Ungariei, care evoluează în Grupa A la Euro 2024, alături de Germania, Scoția și Elveția, i-a supărat pe suporterii echipei sale de club, Liverpool, declarând că se bucură că nu a jucat foarte mult în Premier League pe final de sezon, ca să nu se accidenteze înaintea venirii la națională.

Cei mai indulgenți dintre fanii clubului englez speră doar că vorbele lui Szoboszlai au fost răstălmăcite în timpul traducerii.

Szoboszlai (23 de ani) a jucat deja la Euro, sâmbătă, în meciul cu Elveția, care a trecut de Ungaria cu 3-1. Deși pentru reprezentativa națională a fost om de bază, semnând pasa decisivă a golului marcat de Varga, maghiarul nu a fost o prezență constantă în echipa până de curînd antrenată de Jurgen Klopp.

Dominik Szoboszlai și-a exprimat bucuria că nu a jucat prea mult în ultima parte a sezonului pentru Liverpool

Înainte de meciul împotriva Elveției, Szoboszlai a părut bucuros că în ultimele săptămâni nu a intrat prea mult pe teren pentru „cormorani”, lucru care l-a ferit de o eventuală accidentare care să-i pericliteze prezența la echipa națională.

În ultimele șase meciuri ale lui Liverpool, jucătorul ungar nu a fost titular decât într-unul singur.

Unii dintre suporterii clubului englez și-au arătat supărarea față de declarația lui Szobo. Alții au decis să-i mai dea o șansă, considerând că cuvintele în limba maghiară ale mijlocașului au fost interpretate greșit la traducerea în engleză.

„Tocmai am terminat un sezon dificil, dar a fost primul meu an în Premier League și nu sunt deloc nemulțumit de evoluția mea, deși vreau ca sezonul următor să fie unul mai bun”, a spus Dominik Szoboszlai.

„De obicei sunt optimist, așa că nu m-a deranjat că rolul meu la Liverpool a fost limitat spre finalul sezonului. Măcar așa nu am mai riscat să mă accidentez și m-am putut concentra asupra Campionatelor Europene”, a declarat mijlocașul.

După ce au citit traducerea în limba engleză a celor spuse de Szoboszlai, suporterii lui Liverpool au avut reacții diferite.

„Sper că e o traducere greșită, pentru că declarația e absolut jenantă, dacă chiar asta a spus”, a comentat unul dintre suporterii cormoranilor pe internet.

„Noi încercam să cucerim patru trofee și tipul ăsta se concentra pe Campionatele Europene?” s-a întrebat un alt fan al lui Liverpool.

Un alt treilea comentariu sună astfel: „A avut un debut impresionant, dar în cea de-a doua parte a sezonului a demonstrat că se gândea la altceva”.

Cei care au dat vina pe traducerea grăbită au încercat să-l scuze pe mijlocaș. „S-a înțeles greșit. Cred că e cazul să ne calmăm”, a scris un alt suporter al clubului din Premier League.

Dominik Szoboszlai este cel mai tânăr căpitan de echipă din istoria Euro

Dominik Szoboszlai a devenit sâmbătă, în partida Ungaria-Elveția (1-3), cel mai tânăr căpitan din istoria Euro, declarând că-i este recunoscător pentru asta antrenorului Marco Rossi.

„Acum câteva zile, am aflat că voi fi cel mai tânăr căpitan de la Euro din toate timpurile. E o mare onoare pentru mine și aș vrea să-i mulțumesc lui Marco Rossi că mi-a acordat încrederea sa și mi-a dat ocazia de a conduce echipa Ungariei la acest turneu final”, a spus jucătorul.

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Euro 2024
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Nationala
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (1)
tyler_durden
tyler_durden  •  16 Iunie 2024, 19:58

'În ultimele șase meciuri ale lui Liverpool, jucătorul ungar nu a fost titular decât într-unul singur.' Jucatorul UNGAR?! E jucatorul 'UNGUR' eventual daca nu vrei sa te repeti cu 'maghiar', ca e o fiinta umana, nu imperiul austro-ungar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează