Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  FRANȚA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Mbappe face SCUT în fața starului criticat din toate părțile: „E nedrept, păcat că loviți în el!”

Kylian Mbappe, alături de Griezmann // foto: Imago Images +39   FOTO
Kylian Mbappe, alături de Griezmann // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 10:06 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 17:24

Kylian Mbappe (25 de ani) a sărit în apărarea lui Antoine Griezmann (33), criticat puternic în Hexagon pentru prestațiile de la acest Campionat European.

Antoine Griezmann este unul dintre cei mai importanți fotbaliști francezi din acest secol, al patrulea cel mai bun marcator pentru reprezentativa din Hexagon (44 de goluri), locul 4 și la numărul de prezențe all-time, depășit doar de Hugo Lloris, Lilian Thuram și Olivier Giroud.

La Euro 2016, Griezmann a fost poate cel mai bun francez, cu 6 goluri în parcursul până în finală. La ediția din acest an, evoluțiile fotbalistului legitimat la Atletico Madrid nu se ridică la același nivel.

Kylian Mbappe face SCUT în fața lui Antoine Griezmann, criticat din toate părțile

Fără gol sau pasă decisivă în cele 4 partide de până acum, Griezmann a fost criticat de oamenii de fotbal și microbiștii din Hexagon, ceea ce a provocat o reacție fermă din partea lui Kylian Mbappe.

Intervenția lui Kylian a venit după ce a primit o întrebare pe acest subiect la conferința oficială de presă dinainte de Portugalia - Franța, în sferturile Euro 2024.

Kylian Mbappe, înainte de Portugalia - Franța: „Traversează o perioadă dificilă, dar nu are de ce să-i fie rușine”

„Cred că a fost în bătaia puștii recent. Este dificil și nedrept, mai ales că aceste critici vin din Franța. Este un jucător care a oferit multe echipei naționale și este important să recunoaștem asta. Poate nu mai este la fel de ușor pentru el cum obișnuia să fie, dar nu are de ce să-i fie rușine.

Cred că trebuie să fie sprijinit. Noi o facem, ar fi grozav dacă ar face-o și jurnaliștii pentru tot ce a realizat pentru echipa națională. Este important să dăm dovadă de recunoștință față de jucătorii grozavi ai naționalei noastre.

Traversează o perioadă dificilă și este păcat că îl lovim câtă vreme e la pământ. Fiecare este liber să spună ce vrea, dar nu-mi place ce se întâmplă, pentru că a dat mereu totul pentru echipa națională și este unul dintre cei mai buni jucători din istoria modernă a fotbalului francez.

Asta înseamnă să fii o națiune, să sprijini pe cineva atunci când e la pământ, când traversează o perioadă complicată. Este important pentru echipa națională, îi place să fie sprijinit, iubit, se luminează la față când îl sprijinim”, a comentat Mbappe.

La Atletico Madrid, Griezmann a făcut un sezon bun, încheiat cu 24 de goluri și 8 pase decisive în 48 de apariții.

Citește și:

„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Superliga
„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Campionate
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”
Nationala
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

O echipă de fotbal poartă un nume inspirat de „opera” lui Stalin, unul dintre cei mai mari criminali ai umanității! Clubul e lider în campionatul țării care a făcut istorie la Euro 2024


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează