Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA

Radu Drăgușin, analizat în detaliu de Marca » Ce au observat jurnaliștii spanioli cu doar o zi înainte de România - Ucraina

Radu Drăgușin este anunțat titular în România - Ucraina, de luni. Foto: Ionuț Iordache, GSP.ro
Radu Drăgușin este anunțat titular în România - Ucraina, de luni. Foto: Ionuț Iordache, GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 15:20 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 16:51

Cu doar o zi înainte de România - Ucraina, meciul de debut al naționalei la Euro 2024, Marca a alcătuit un top al celor mai de perspectivă tineri de la turneul final.

În dreptul României se află Radu Drăgușin, cel mai valoros jucător din lotul lui Edi Iordănescu. Jurnaliștii spanioli îl consideră pe fundașul lui Tottenham ca fiind „steaua României”, cu un potențial uriaș în viitorul apropiat.

Radu Drăgușin este anunțat titular în partida de luni, programată la 16:00, pe Allianz Arena din Munchen. În axul apărării ar putea face cuplu cu Bogdan Racovițan sau Adrian Rus. Meciul va fi transmis în direct la TV de către Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Radu Drăgușin, lăudat în Marca: „E steaua României”

În celebrul cotidian sportiv, Radu Drăgușin este caracterizat atât prin prisma evoluțiilor de la Juventus, Genoa, cât și de la echipa națională. Mai mult, jurnaliștii au redat un citat al lui Alberto Gilardino, fostul său antrenor de la formația din Liguria.

„Liderul și steaua României, la doar 22 de ani și mai puțin de 20 de meciuri internaționale. Fostul jucător de la tineretul lui Juventus a avut o perioadă strălucitoare la nou- promovata Genoa, astfel că Tottenham nu a ezitat să pună 25 de milioane de euro pe masă în iarnă.

În Premier, concurează cu „Cuti” Romero și Van de Ven, iar potențialul său este incontestabil într-o apărare de 3 sau 4. În duelurile aeriene, la 1,91 metri, este un colos și stă bine în teren. «Este capabil să acopere mult spațiu în spatele lui», a avertizat fostul său antrenor, Alberto Gilardino”, se arată în ediția tipărită Marca.

„Nu joc pentru a atinge așteptările lumii”

Într-o conferință de presă susținută la Akon Arena, stadionul din Wurzburg, acolo se află cantonamentul echipei naționale, Radu Drăgușin s-a arătat încrezător că România poate obține rezultate pozitive la turneul final.

„E foarte mult entuziasm printre noi. De când am aterizat, am văzut cum ne-au primit oamenii și câți români sunt pentru noi, tot hotelul e decorat pentru noi și ne dă un sentiment de mândrie. Noi am plecat cu gândul de a ieși din grupă. Ăsta e obiectivul și cred că putem să-l atingem.

Mereu am fost «underdog» (n.r. - cel care pleacă cu șansa a doua), lumea nu a crezut în noi, dar faptul că ne-am calificat ne dă încredere că putem face un turneu final bun. Însă ne văd ca outsiderii grupei” a fost mesajul lui Drăgușin.

Am învățat să gestionez presiunea. Am jucat alături de jucători foarte importanți și am impresia că mereu lumea are așteptări foarte mari de la mine. Dar nu am jucat pentru a atinge aceste așteptări. Am jucat pentru mine și pentru familia mea.

- Radu Drăgușin

VIDEO. Radu Drăgușin, încrezător în națională

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Euro 2024
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Nationala
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (2)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  17 Iunie 2024, 11:10

Coco Chanel - Ukraina 0 - 2

tororosso
tororosso  •  16 Iunie 2024, 18:48

Cum „E steaua României” Drăgușin și nu reprezentantul casei regale de către prinț .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează