Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Cei doi fotbaliști români de care s-a auzit până în Hong Kong

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 18:48 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 18:48

Euro 2024 îi atrage nu doar pe europeni și pe cei care au o națională participantă la marele eveniment. Jurnaliști asiatici au sosit în Germania să comenteze și să filmeze marele turneu continental, printre ei și o echipă a unui post TV din Hong Kong.

Euro 2024 a început și deja depășește așteptările tuturor. De la încasări la impact, de la numărul generos de goluri la atmosferă și atractivitate. La marea competiție din Germania au sosit și jurnaliști, și influenceri de pe alte meleaguri, mai exact din Asia și America de Nord și de Sud, dacă ar fi să-i enumăr pe cei pe care i-am văzut deja.

Printre cei 40.000 de spectatori de la meciul Ungaria - Elveția (1-3) s-au numărat și jurnaliștii unui post TV din Hong Kong. Aceștia au asistat la partida de la Koln, acolo unde va evolua și România contra Belgiei, sâmbăta viitoare. Asiaticii au fost la fel de exuberanți precum elvețienii în mijlocul căruia filmau.

Îi strigă pe elvețieni pentru interviuri după numele de pe tricouri

Cu un look punk, vopsit pe păr și desenat pe obraz - 5 euro costă să fii pictat în steagul al cărei țară dorești -, jurnalistul din Hong Kong interacționa în engleză, dansa și cânta alături de suporterii Nati, realiza câteva scurte interviuri cu fanii îmbrăcați în diverse costumații roșii, apoi transmitea și câteva mesaje în limba chineză către cei de acasă.

Asiaticul nu stătea locului aproape nicio clipă. Mereu avid să mai aducă alți microbiști pentru interviuri, chemându-i pe fiecare după numele pe care le vedea pe tricouri: "Xhaka", "Shaqiri", "Sutter", "Chapuisat" și alții. Pocindu-le un pic numele.

VIDEO. Clasic: Hagi, cunoscut până în Hong Kong. Dar și Mutu

L-am abordat și întrebat dacă știe de vreun fotbalist român. Vă miră răspunsul? „Haaagiii. Și Mutu. Hagi și Mutu”. (cine crezi că a fost mai bun?) „Hagi!", a replicat bărbatul cu creastă mohakw.

Apoi, l-am rugat să ofere un mesaj în limba lui pentru naționala României, după care să-l traducă. L-a rostit pe nerăsuflate, s-a auzit și "Hagi" la final, doar că n-a mai apucat să-l traducă, prins din nou în vârtejul altor interviuri, alături de echipa lui.

8.140de kilometri sunt între București și Hong Kong

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Euro 2024
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Nationala
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iunie 2024, 10:56

Si Budescu. Stia si de Budescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează