INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Paulo Vinicius și Ciprian Deac, recuperați de ardeleni! Sunt gata de lupta cu bulgarii

CFR Cluj a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu ȚSKA Sofia din grupele Europa League. „Feroviarii” au primit două vești excelente. +27   FOTO
CFR Cluj a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu ȚSKA Sofia din grupele Europa League. „Feroviarii” au primit două vești excelente.

Articol de , - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 18:30 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 23:18

CFR Cluj a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu ȚSKA Sofia din grupele Europa League. „Feroviarii” au primit două vești excelente.

  • CFR Cluj - ȚSKA Sofia, meci din etapa #5 a grupelor Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro;

La ședința tehnică au participat Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta), revenit după infectarea cu COVID-19, și Paulo Vinicius (36 de ani, stoper), refăcut după o accidentare. Cei doi sunt apți și pot juca în partida decisivă pentru calificare.

FOTO și VIDEO. CFR Cluj, antrenament oficial înaintea meciului cu ȚSKA Sofia

+23 FOTO

Cum se califică CFR Cluj în primăvara Europa League

Cu AS Roma desprinsă în fruntea grupei, CFR pare că se va lupta pentru locul secund cu Young Boys. Elvețienii au în acest moment un avantaj de 3 puncte. Pentru a o depăși pe Young Boys, CFR Cluj trebuie să câștige meciul direct din ultima etapă, programat pe 10 decembrie, în deplasare. Nu ar fi suficient. În meciurile rămase, CFR - ȚSKA și Roma - Young Boys, românii ar trebui să obțină cel puțin același rezultat ca elvețienii. 

CFR poate merge mai departe și cu o remiză împotriva lui Young Boys. Trebuie să fie una cu cel puțin două goluri marcate (2-2, 3-3, 4-4 etc), pentru a dobândi avantaj în meciurile directe. La Cluj a fost 1-1. În acest scenariu, clujenii sunt obligați să câștige meciul cu ȚSKA, iar elvețienii să piardă pe terenul Romei. Cele două condiții nu par imposibil de îndeplinit.

VIDEO. Mesajul de adio al lui Dan Petrescu, după despărțirea de CFR Cluj

Clasamentul grupei A Europa League

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Iuliu Mureșan: „CFR Cluj are o problemă și trebuie rezolvată rapid” » Pe ce antrenor ar fi mizat

Bulgarii și-au trasat obiectivele înainte de sosirea în România: „Venim să vă luăm banii!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
10156162893436307
Johny English  •  02 Decembrie 2020, 19:48

Blah, blah, bla.....Daca Bursuc nu e, nici SuperDan nu e, nimic nu e... Bye, bye.....

kitanreo
kitanreo  •  02 Decembrie 2020, 19:38

vinicius nu s-a pensionat? oricum este o *** de jucator. are aproape 37 de ani. si oricum cfr o sa fie rusinos eliminata din e.l.,nu are cum sa termine in primele 2 in cea mai usoara grupa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează