INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

update Reacție oficială a celor de la CFR Cluj despre Șumudică: „Ambițiile conducerii erau altele!” » De ce n-a intrat Șumi în direct la TV

CFR Cluj a postat un comunicat în urma incidentelor de la meciul cu Steaua Roșie Belgrad
CFR Cluj a postat un comunicat în urma incidentelor de la meciul cu Steaua Roșie Belgrad

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 18:43 / Actualizat sambata, 28 august 2021 20:39

CFR Cluj a postat un comunicat în urma incidentelor de la meciul cu Steaua Roșie Belgrad, la finalul căruia mai mulți oficiali ai campioanei României s-au luat la bătaie a vestiare. CFR nu a menționat inițial deloc situația lui Marius Șumudică. Clubul a revenit după aproape 2 ore cu precizări legate de antrenor

Jolly-joker-ul CFR-ului e acum la FCSB! Dar Iordănescu Jr. are un mare obstacol
CFR CLUJ - FCSB
Jolly-joker-ul CFR-ului e acum la FCSB! Dar Iordănescu Jr. are un mare obstacol

„Mulțumim, Marius Șumudică! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. 

Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. 

Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a postat CFR pe Facebook la ora 20:00.

Mulțumim, Marius Șumudică! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind...

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Saturday, 28 August 2021

De ce n-a intrat Șumudică în direct la TV

„Șumudică nu poate intra în direct, pentru că așteaptă să i se achite clauza de reziliere acceptată în urma negocierilor. Suma nu e de 250.000 de euro, Șumudică ne-a spus că a lăsat de la el. Clubul are 3 săptămâni să-i achite clauza”, a spus Dan Udrea, moderatorul „Sport Center”, la Telekom Sport.

Comunicatul inițial al campioanei, la 18:13

Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFR-istă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League. 

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului. 

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod. 

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit. Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. 

Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, se arată în comunicatul clubului ardelean.

Fanii au reacționat dur în comentarii:

  • „Aștept cu interes un comunicat de presă cu privire la interdicția antrenorului la accesul la antrenament. Tot o chestiune personală a fost, întrucât clubul nu ar face niciodată asa ceva respectându-si blazonul de campioana a României?”
  • „Ce-a fost cu mesajul trimis de patronul echipei lui Radu Naum, potrivit căruia au fost demiși Marian Copilu și Marius Șumudică? Cu privire la această precipitare trebuia să veniți cu clarificări. Incidentul [de la vestiare] nu interesează pe nimeni” 
  • „Cam târziu vine comunicatul, după ce mai mult de 24 de ore presa bubuie cu știri și informații. Ne interesează dacă pleacă [Șumudică] sau nu” 
  • „Avem meci duminică și nu știm cine ne e antrenor, cum facem?” 
  • „Până la urmă cine e antrenor la CFR? Și pe Șumudică de ce nu l-ați lăsat să antreneze?”

Plângere penală după altercația din vestiarul lui CFR Cluj

„În cursul zilei de 27 august a.c., la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu. 

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate”, se arată în comunicatul emis de polițiștii din Cluj.

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj: patronul Neluțu Varga ar fi trimis bodyguarzii la vestiare

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în zona vestiarelor, mai mulți oameni de la CFR Cluj fiind implicați. 

În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali. 

În încăierare, fundașul Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în față de la un bodyguard.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Cine o va conduce pe CFR Cluj în meciul cu FCSB » Dan Petrescu nu va sta pe bancă + Arlauskis nu s-a antrenat

Mesajul lui Șumudică pentru colaboratorii săi: „Îmi pare rău că n-am putut face mai multe” » Informații noi: ce s-a întâmplat la ședința „condamnaților” de la CFR Cluj

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (33)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 August 2021, 08:49
Postat de c23665 pe 28 August 2021, 21:39

A semnat Sumudica cu FCSB?!? Și Edi?!?

Se r3fera la rapid .. circul din bucuresti :)))

cfrinho
cfrinho  •  29 August 2021, 00:38
Postat de Mihai Vasile pe 28 August 2021, 20:52

CFR CLUJ a fost un club pe care l-am urmarit ca un suporter neutru. Ce s-a intamplat dupa meciul cu Steaua Rosie,ma face sa imi fie sila de acest club. In vest daca se intampla asa ceva ,clubul ramanea in urmatoarele 24 de ore fara sponsori, si erau total condamnati de toata lumea,incepand cu federatie, liga etc.

Ca fan CFR de aproape 20 ani, eu am o singura dorinta, identica celei din urma cu 4 ani: sa vanda clubul si sa-l vad dus pe acest Varga si restul satrei de politicieni si infractori din spatele lui. A avut oferta foarte buna de la cineva serios (nu-i pot da numele din respect pentru sursa), dar n-a vrut sa o accepte. Ma rog, nu el, trepadusii care-l ghidoneaza pe el si care detin clubul. Varga e bagat la inaintare, el saracul nici nu stie cati jucatori intra pe teren la un meci. La viata lui n-a avut timp decat de bisnitareala. PS: Vor pleca cei de acum, nu-s vesnici, si mai mult decat orice, nu-i intereseaza fotbalul, foarte probabil se folosesc de fotbal pentru a spala bani si a face blaturi din care sa castige alti bani. Cum scriam, eu spun ca tot ce s-a intamplat recent la club e o diversiune.

124690441979915
Crystyan Marian  •  28 August 2021, 23:45

patron de carton!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează