INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, despre victoria campioanei: „ȚSKA a jucat slab. Una s-a spus despre ei, altceva s-a văzut”

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 11:54 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 17:49

Alin Minteuan (43 de ani), fostul antrenor al lui CFR Cluj, consideră că ȚSKA Sofia nu s-a ridicat aseară la nivelul campioanei României.

Citește AICI cronica partidei ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

„A fost un meci echilibrat până la un anumit punct, când CFR a reușit să facă diferența. Prima repriză nu a fost dominată de nicio echipă, iar în a doua CFR a jucat mai bine. Clujul are o echipă experimentată, cu jucători foarte buni. S-a remarcat forța grupului. Mai ales în cupele europene, ei reușesc să se mobilizeze foarte bine, e total diferit față de ce joacă în campionat. Au o motivație mai mare și fac față cu brio”, a declarat Minteuan pentru GSP.ro.

Alin Minteuan: „Am văzut multe lacune la ȚSKA Sofia”

Omul care se confundă cu istoria recentă a lui CFR Cluj are încredere că „feroviarii” se pot califica în „16”-imile Europa League: „Au șanse mari de calificare, 100%. Sigur, mai sunt multe meciuri, dar eu așa cred. Important este să trateze următoarele partide cu maximă seriozitate”.

„Bulgarii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, pentru că am văzut ce se spunea despre ei, că au făcut multe transferuri și că sunt la un nivel foarte bun. Au arătat multe lacune însă. ȚSKA a jucat destul de slab, în opinia mea”, a adăugat Alin Minteuan.

10 trofeea cucerit Minteuan în carieră: 3 ca jucător (2xtitlu – CFR și Rapid, 1xCupa României - CFR) și 7 ca antrenor secund la CFR (3xtitlu, 2xCupa României, 2xSupercupa)

GALERIE FOTO ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

+45 FOTO

VIDEO Dan Petrescu, despre Ciprian Deac: „Nu el a fost cel mai bun de pe teren”

Citește mai multe articole despre partida ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

ȚSKA Sofia contestă victoria lui CFR Cluj: „Ne-au păcălit! Noi am fost mai buni”

Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (18)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Octombrie 2020, 21:45
Postat de Chimir Sen pe 23 Octombrie 2020, 21:31

Diferența dintre CSKA Sofia și Pancurii Târgu Jiu e doar de nume ... Dacă și cefele alea groase au ajuns în Europa League , competiția asta nu are sens ...

Bulgarii au 2 echipe in UEL. Noi avem Stiaua și Craiolguța in UCL, doar amărâții ăștia de la CFR sunt în liga asta de rahao - Europa League.

140890610325991
Chimir Sen  •  23 Octombrie 2020, 21:31

Diferența dintre CSKA Sofia și Pancurii Târgu Jiu e doar de nume ... Dacă și cefele alea groase au ajuns în Europa League , competiția asta nu are sens ...

anti_sistem
anti_sistem  •  23 Octombrie 2020, 19:55
Postat de Alexandru Chis pe 23 Octombrie 2020, 17:01

Mai Minteuan de ce nu devoalezi metodele prin care cei de la CFR Cluj au niste puteri miraculoase? Taci pentru ca si tu ai fost implicat in aceasta "reteta miraculoasa" care pare a fi acel "secret al vigorii" si la varste de pensionare!

Gigist nonagenar frustrat!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează