INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // NOTE GSP Claudiu Belu, jucătorul amenințat de Becali, a clacat din nou! A fost cel mai slab jucător la Orhei + cine a impresionat

Milsami - FCSB 1-2 // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Milsami - FCSB 1-2 // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 11:06

FCSB s-a calificat fără emoții în turul II al Europa League, băieții lui Bogdan Andone reușind să câștige și returul cu Milsami Orhei, 2-1 în deplasarea din Republica Moldova. 

Într-un meci în care roș-albaștrii n-au întâmpinat prea multe dificultăți, puștiul Cristian Dumitru (17 ani) a fost printre cei mai buni jucători ai FCSB-ului. Acesta a deschis scorul în minutul 4 și a avut pe toată durata meciului o evoluție consistentă în ofensiv, primind 8. 

Tot nota 8 a primit și Răzvan Oaidă. Mijlocașul adus de la Botoșani a fost integralist și a înscris golul secund al FCSB-ului. 

Claudiu Belu, fundașul dreapta adus de la Astra, se încadrează însă la capitolul dezamăgiri. Acesta a arătat noi semne de vulnerabilitate și a primit nota 5, cea mai mică notă a echipei. El a fost amenințat în urmă cu câteva zile de Gigi Becali că va fi pus pe liber dacă nu-și va îmbunătăți prestațiile. 

 „O să vorbesc cu Belu. Dacă într-o lună sau două nu joacă ce trebuie, pleacă! Așa am făcut convenție cu el. Mi-a zis «Nea Gigi, când nu-ți convine de mine, mă dai afară». Nu sunt supărat de el. Atâta poate”, spunea Becali după victoria de acum câteva zile cu Hermannstadt, 4-3. 

Vezi și: Gigi Becali se bagă din nou la echipă: „Nu-l mai scot pe Florin Tănase de la mijloc nici dacă se scufundă Pământul” + ce zice despre Florinel Coman: „Ce, am băut gaz?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tinn
tinn  •  19 Iulie 2019, 15:56
Postat de dora pe 19 Iulie 2019, 13:09

Are un talent Gigi sa isi distruga jucatorii dupa meci. Pe cei mai buni, pe tinerii aia 2, Dumitru si Ion a anuntat ca ii trimite la satelitul Clinceni. Saracu Dumitru, ce o fi simtit la sfarsitul celei mai fericite seri a lui ca fotbalist ?

Ca e pe drumul cel bun și va juca meci în L1, ce altceva? Și cu ce-l distruge asta? Sau asa era în template și nu gândești ce copy-paste-uimești?

fara_pista
fara_pista  •  19 Iulie 2019, 13:43
Postat de Brânza de Ibănești pe 19 Iulie 2019, 12:49

Miar fi rusine sa vb când joci cu o echipa de liga 5 la noi

Ei, dacă „țiar”, asta e...

dora
dora  •  19 Iulie 2019, 13:09

Are un talent Gigi sa isi distruga jucatorii dupa meci. Pe cei mai buni, pe tinerii aia 2, Dumitru si Ion a anuntat ca ii trimite la satelitul Clinceni. Saracu Dumitru, ce o fi simtit la sfarsitul celei mai fericite seri a lui ca fotbalist ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează