INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL 3-0

BARCELONA - LIVERPOOL 3-0 // Prețul victoriei » Clement Lenglet a rămas fără o bucată dintr-un dinte: „Sunt de acord să pierd bucăți în mod regulat, dacă vom câștiga” :D

Clement Lenglet // FOTO: Reuters
Clement Lenglet // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 17:28

Barcelona a câștigat turul semifinalei UEFA Champions League, 3-0 cu Liverpool, iar fundașul francez Clement Lenglet a fost unul dintre cei mai buni jucători ai catalanilor.

După meci, Lenglet, 23 de ani, a povestit că a rămas fără o bucată dintr-un dinte, ca urmare a duelurile cu atacanții adverși.

Am rămas fără o bucată dintr-un dinte, dar nu e nimic serios. Sunt de acord să pierd în mod regulat bucăți din dinți dacă vom continua să câștigăm :D.

A fost un meci dificil, mai ales în primele 20 de minute. A trebuit să mă adaptez la distanța pe care trebuia să o am față de Salah. Nu-i poți da spațiu să joace mingea. A fost mai bine după primele 20 de minute. După început, a fost mai ușor să îmi găsesc locul în teren”, a declarat Clement Lenglet la Radio Monte Carlo.

vezi ȘI:

Klopp, UIMIT și el de Messi: „De neoprit! Ce șut! Nu ai cum să te aperi la o asemenea execuție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
nebeleizis
nebeleizis  •  02 Mai 2019, 19:50

Mai degraba cred ca otita a facut, la cum a trecut Mo pe langa el de fiecare data ... :))))

zinzir
zinzir  •  02 Mai 2019, 18:55

Nu e inca de Barcelona, dar e de viitor tinand cont ca are doar 23 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează