INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // EXCLUSIV Dan Petrescu și vestea pe care nu voia s-o audă: Emmanuel Culio ratează și turul cu Slavia!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 17:43

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a primit o veste cum nu se poate mai proastă înaintea primei manșe cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. „Veteranul” Emmanuel Culio nu va putea fi folosit, după ce a ratat ultimele meciuri din campionat și din preliminariile Ligii. 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga.
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

Culio, care pe 30 august va împlini 36 de ani, s-a accidentat pe 30 iulie, în returul cu Maccabi Tel Aviv, 2-2 din turul II, când a suferit o microleziune fibrilară. De atunci, argentinianul nu a mai bifat niciun minut în nicio competiție, ratând inclusiv „dubla” cu Celtic Glasgow.

Azi, cu două zile înaintea turului cu Slavia, Petrescu a aflat că accidentarea lui Culio a recidivat. El nu va juca în mod sigur marți, problema punându-se dacă va putea fi recuperat pentru returul de peste o săptămână. 

Vezi și: 

Dan Petrescu propune un jucător la echipa națională: „Sper că selecționerul are ochi și pentru el” + răspuns pentru Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
raikkonen79
raikkonen79  •  18 August 2019, 20:18
Postat de Dan Dumitrescu pe 18 August 2019, 18:59

Decat sa spuneti o veste proasta pentru CFR mai bine spuneti o veste buna: Culio va juca in returul cu Slavia. Cand e vorba de ardeleni va plac vestile rele iar cand e vorba de *** le preferati pe cele bune. Apropo, de ce nu vorbiti si afisati imagini cu actionarul CFR asa cum o faceti cu Becali? Va plateste bine sau aveti o pasiune pentru oierit lumea?

Actionarul CFR e un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

silviu74
silviu74  •  18 August 2019, 20:18
Postat de spartcapus pe 18 August 2019, 19:41

Lasati, lasati fcsbistilor, CFR e deja calificata in grupele EL. Gigeii vostri nu se stie daca vor ajunge acolo!

De ce tot timpul acuzați Steaua ??? Așa frustrați sunteți ??? Ar trebui sa le mulțumiți pentru că pe punctele acumulate de ei ați jucat de 2 ori direct în CL !

839217949507304
Alexandru Platon  •  18 August 2019, 19:53

Daca este nascut pe 30-08-1984, citi ani implineste peste citeva zile?,.... voi spuneti 36,...dar poate 46,...sau 96,...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează