INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Desființați până și de ziarul de casă! Analiză tăioasă a fiecărui jucător al Barcelonei, după coșmarul cu Juve: Neymar, dat dispărut

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 10:57

După înfrângerea extrem de dură în fața lui Juventus, 0-3, presa din Spania nu i-a menajat pe jucătorii lui Luis Enrique.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a făcut o analiză extrem de dură a fotbaliștilor și le-a caracterizat evoluția. Singurii care au fost lăudați sunt Messi, Sergi Roberto și Umtiti.

Iată ce au scris spaniolii: 

"Ter Stegen - Transparent

În timp ce Buffon a salvat-o pe Juve, neamțul nu a fost un obstacol, mai ales la golul de 2-0. A avut o singură intervenție. Puțin pentru un portar al Barcelonei.

Sergi Roberto - Orgolios

A avut un atac de furie și a încercat să facă anumite lucruri în atac. Autorul golului care a permis ca meciul acesta să se joace a arătat că a fost viu.

Pique - Liniar

Chiar dacă joacă bine sau rău, se vede caracterul lui, dar în acest meci nu s-a văzut. Nu a stat bine la goluri.

Umiti - Insuficient

Nu a putut să ajute suficient echipa. A fost la câțiva centimetri de gol, după o pasă a lui Messi.

Mathieu - Recidivist

Cuadrado i-a făcut o «bicicletă», ceea ce știe toată lumea că face. Luis Enrique l-a scos la pauză, semn că jocul lui nu l-a convins.

Mascherano - Lent

A ajuns târziu la dueluri. A intrat să ocupe locul lui Busquets, loc care a părut mai gol ca niciodată, mai ales la golul de 2-0.
La golul de 3-0 s-a văzut dezavantajul fizic pe care îl are în fața lui Chiellini.

Rakitici - Insignifiant

Fără un orizont clar, fără pase și fără intensitate, ceea ce surprinde. A avut o ocazie de a șuta, dar a preferat să paseze. Ireal a fost să îl vezi într-o alianță croată care favoriza tragerea de timp a machiavelicului Mandzukici, care acuza o crampă.

Iniesta - Minimum

Cartonașul galben pe care l-a primit a arătat impotența lui. Nu a jucat bine, nici măcar la marea lui ocazie, când a scăpat singur cu Buffon.

Messi - Singur

A fost singurul rebel de la Barcelona. Eternul om-miracol nu a putut nici măcar să marcheze un gol, care ar fi adus speranța. Mereu înconjurat de 3 adversari, a generat 3 ocazii de gol pentru colegi.

Luis Suarez - Luptător

A fost principala lui calitate. Dar nu a avut mai mult de două ocazii, fiind oprit de Chiellini și Buffon.

Neymar - Dispărut

Se aștepta mult de la el. După pauză, a incercat să facă ceva, dar nu a făcut mai mult decât în prima repriză, când abia atins balonul.

Andre Gomes - De formă

A intrat în locul lui Mathieu și a fost folosit ca mijlocaș. Dar a jucat pe vârfuri. Ca de fiecare dată."

Vezi AICI Video cu golurile și rezumatul meciului

Va reuși Barcelona remontada și de data asta?

NU, Juve nu e PSG
DA, calificarea nu e jucată

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Aprilie 2017, 20:15
Postat de juv3ntin pe 12 Aprilie 2017, 11:58

"Autorul golului care a permis ca meciul acesta să se joace a arătat că a fost viu." le-ati bagat in google translate say care i faza?

Păi nu este el cel care a calificat Barça in ultimul minut al meciului cu PSG? Ce nu este clar? Tot el este cosiderat ca a fost viu, adica activ in meciul cu Juve.

danut1971
danut1971  •  12 Aprilie 2017, 12:58

da daca arbitreaza din nou turcul ca si cu psg

poli_4_ever
poli_4_ever  •  12 Aprilie 2017, 12:53

Inca o dovada ca Varzelona nu avea ce sa caute in sferturile Champions League. Au crezut ca daca-i fura ca in codru pe PSG o sa le mearga tot asa si mai departe. Dupa 0-4 la Paris si 0-3 la Torino se vede adevarata fata a acestei echipe care se poate califica doar cu ajutorul arbitrilor. Intrebarea e daca vor mai gasi un arbitru dispus sa fure in halul in care a facut-o cel din returul cu PSG. Cel mai probabil, cei de la Juve au fost pusi in garda de ceea ce s-a intamplat atunci si vor avea grija sa nu-si bata joc de ei niciun fluieras

Vezi toate comentariile (5)
Comentează