INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - REAL MADRID

CORESPONDENȚĂ DIN ANGLIA Imagini impresionate surprinse de reporterii GSP la Londra » Atmosferă de senzație înainte de finala UCL

Articol de , , - Publicat sambata, 01 iunie 2024 19:38 / Actualizat sambata, 01 iunie 2024 20:08

Atmosfera de meci mare s-a simțit în preajma Wembley cu 4 ore înainte de startul finalei Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid.

  • Finala Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - Real Madrid, se va disputa în această seară, de la ora 22:00. Va putea fi urmărită la TV pe Prima Sport 1, Digi Sport 1 și liveTEXT, cu imagini și detalii de la fața locului, pe GSP.ro;
  • Reporterii GSP Aurelian Botezatu, George Nistor și Daniel Scorpie se află la Londra și transmit cele mai noi informații de la marea finală de pe Wembley

La Londra, ziua de sâmbătă, 1 iunie, a însemnat un singur lucru: finala Champions League. Suporterii Borussiei au făcut spectacol încă de la mijlocul zilei, s-au adunat și au organizat diverse activități de grup, înainte să plece spre Wembley, locul marelui duel al sezonului european.

VIDEO. Atmosferă senzațională la Londra, înainte de Dortmund - Real Madrid

S-a plecat spre stadion cu 4 ore înainte de fluierul de start, de la ora 22:00 (20:00, ora Angliei). Fanii au vrut să evite aglomerarea de la un meci la care se strâng 90.000 de oameni, dar au și fost nerăbdători să ajungă mai repede pe mastodontul englez.

Suporterii Borussiei au trăit din plin clipa, ei știu că nu se întâlnesc în fiecare an cu această ocazie. Dortmund are un singur trofeu UCL, câștigat în 1997, iar ultima finală datează din 2013. Atunci, tot pe Wembley, galben-negrii pierdeau dramatic cu rivala Bayern, 1-2, cu golul decisiv marcat de Robben venit în ultimele minute ale meciului.

Suporterii au creat două mări la intrarea pe Wembley, una galbenă și una albă. Evident, fiecare suporter era îmbrăcat în tricoul echipei pe care o susține.

Au cântat împreună și au mărșăluit spre porțile stadionului din capitala Angliei, care a fost pregătit la milimetru pentru acest mega eveniment. Pe lângă armata de suporteri, la stadion a fost și o armată de forțe de ordine.

Imagini din afara stadionului, înainte de Dortmund - Real Madrid

+11 FOTO

Polițiștii au împânzit aleile care duc spre Wembley, atenți la tot ce mișca. Iar la porți a fost o adevărată demonstrație de forțe. Asta pentru că oamenii în veste verde fosforescent au avut grijă să nu se întâmple nimic rău într-o asemenea zi. Au verificat la sânge fiecare fan în parte, fie madrilen, fie neamț.

Pentru suporteri nu a contat aglomerația, au cântat pe tot drumul spre stadion, asta după ce unii dintre ei făcuseră o oprire la pub-urile din apropierea arenei, de pe aleea centrală. Pentru că la finală a fost interzis alcoolul pe Wembley.

Barurile au fost împărțite pentru a nu fi incidente. În unele au avut voie doar fanii lui Real Madrid, în altele doar cei ai Borussiei Dortmund.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  01 Iunie 2024, 20:50
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 01 Iunie 2024, 20:25

Toata planeta tine cu BvB.

“I concur.”

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  01 Iunie 2024, 20:25

Toata planeta tine cu BvB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează