INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe: „M-am săturat. Să plece odată!”

Kylian Mbappe, mereu nemulțumit în ultimul timp la PSG Foto: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe, mereu nemulțumit în ultimul timp la PSG Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:21 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:51

Kylian Mbappe, 25 de ani, a intrat în ultimele 6 luni de contract la PSG și poate semna precontractul cu Real Madrid. Christophe Dugarry (51), campion al lumii cu Franța în 1998, l-a criticat dur: „Vreau să-l văd pe Mbappe că trage la proiectul clubului, nu doar la proiectul personal”.

Încă un an în care Kylian Mbappe trebuie să ia o decizie radicală. Rămâne sau pleacă de la PSG? Se duce sau nu la Real Madrid? Cu șase luni înainte de sfârșitul contractului, căpitanul Franței poate semna cu un nou club, unde ar ajunge gratis de la 1 iulie.

Christophe Dugarry: „Subiectul Kylian Mbappe mă plictisește. Rămâne, pleacă..."

Deocamdată, în așteptarea acestei hotărâri, atacantul în vârstă de 25 de ani, campion mondial în 2018 și vicecampion în 2022, e criticat violent de alt campion al lumii cu „cocoșii galici".

Un copil român teribil a uimit Academia unui mare club german: „Doar unul mai șutează ca tine” » Ce spune tatăl lui, fost jucător în Superliga: „Ronaldo e obsesia lui”
INEDIT
Un copil român teribil a uimit Academia unui mare club german: „Doar unul mai șutează ca tine” » Ce spune tatăl lui, fost jucător în Superliga: „Ronaldo e obsesia lui”

Fost faimos atacant francez, astăzi analist cu o voce puternică la 51 de ani, Christophe Dugarry nu l-a cruțat pe Kylian la RMC Sport. „Am impresia că la fiecare șase luni se repetă același lucru: continuă, se transferă... Mă plictisește. M-am săturat. Vreau să-l văd pe Mbappe că trage la proiectul clubului, nu doar la proiectul personal. Nu mai sunt interesat de acest subiect. Deloc", a izbucnit Duga în timpul emisiunii moderate de Jerome Rothen, ex-PSG.

Christophe Dugarry: „Kylian Mbappe nu a fost cumpărat de PSG pentru statistici, ci pentru Liga Campionilor"

Ce își dorește analistul? „Sper să plece, din tot sufletul. Să plece odată!", a declarat Dugarry, nemulțumit de actuala situație a lui KM7: "Cred că stagnează. Mi se pare tot mai previzibil în dueluri, îi lipsesc forța și implicarea în luptă. Renunță prea ușor în anumite meciuri. Cu această atitudine, cu brațele ridicate tot mai mult, transmite un mesaj negativ".

Nu îi place că în cazul Mbappe nu există o conexiune totală cu grupul. „Fotbalul este un sport de echipă. Nu a fost cumpărat de PSG pentru statistici, ci pentru a propulsa Parisul spre câștigarea Ligii Campionilor, ceea ce nu e cazul momentan".

Christophe Dugarry: „Costumul PSG e prea mare pentru el"

Mai e ceva care îl deranjează pe Mbappe: „Vrea întreaga putere, să fie liderul formației și chiar e acum. Câteodată, parcă e un copil mic".

Dugarry simte că „uneori, costumul PSG e prea mare pentru el. Când el vrea ca echipa să atace, antrenorul spune că trebuie să se apere. Când el vrea să joace pe stânga, antrenorul îl pune vârf. E și puțin pierdut. Lucrurile nu funcționează bine la Paris de câteva luni".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Vești de ultimă oră de la negocierile Radu Drăgușin - Tottenham » E diferență la bani + cine i-a convins pe londonezi să îl ia
STRANIERI
Vești de ultimă oră de la negocierile Radu Drăgușin - Tottenham » E diferență la bani + cine i-a convins pe londonezi să îl ia
Mircea Lucescu, război cu Fatih Terim, cu fiul lui la mijloc: „Eu l-am învins. Nici Răzvan nu va pierde
ANTRENORI
Mircea Lucescu, război cu Fatih Terim, cu fiul lui la mijloc: „Eu l-am învins. Nici Răzvan nu va pierde"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează