INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL

Ghinion la Tiraspol » Hagi, forțat să schimbe un titular în ultima clipă!

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 20:10 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 20:37

Gică Hagi (58 de ani) a vrut să-l folosească pe Tudor Băluță (24) titular în Sheriff - Farul, returul din prima rundă preliminară a Ligii Campionilor, dar a fost forțat să efectueze o schimbare în echipa de start.

Motivul? Băluță a acuzat probleme medicale cu puțin timp înaintea partidei, astfel că Hagi nu s-a putut baza pe el din primul minut.

Argăseală a plecat de la negocierile cu CSA Steaua » GSP a aflat ce document mai lipsește pentru ca FCSB să joace în Ghencea
FCSB - DINAMO
Argăseală a plecat de la negocierile cu CSA Steaua » GSP a aflat ce document mai lipsește pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Gică Hagi, forțat să-l scoată pe Tudor Băluță din primul „11” în ultima clipă

Tudor a fost lăsat pe bancă, iar Hagi a mers pe o linie de mijloc compusă din Artean, Grameni și Nedelcu.

De altfel, înlocuirea Grameni - Băluță este singura schimbare din echipa de start folosită astăzi de Farul față de cea de la meciul tur, de miercurea trecută, câștigat de campioana României cu 1-0.

Tudor Băluță a fost la conferință înainte de Sheriff - Farul

Înaintea meciului, Tudor Băluță se aștepta să fie titular. A și participat la conferința de presă premergătoare partidei, alături de antrenorul Gică Hagi.

„Nu știu dacă vor fi diferențe mari față de manșa tur, vrem să facem un fotbal ofensiv, să marcăm, să nu primim gol. Așa am jucat meciul tur, așa vom juca și la Tiraspol.

Vremea e la fel ca în România, nu mi se pare diferită, trebuie să ne adaptăm la orice condiție. Nu mă gândesc că va fi foarte cald, trebuie să ne gândim doar la ceea ce va fi fotbalistic”, spunea Băluță.

Citește și: 

Kyros Vassaras a analizat fazele controversate ale primei etape: verdict uluitor în două faze identice

Pe ultima sută de metri, Talpan pune presiune pe comandantul CSA: „Mi-a promis că nu semnează nimic cu FCSB!”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  18 Iulie 2023, 22:45

No amu v-ati lamurit cu zmeii lui Hagi, cu toate perlele umflate inclusiv de voi cei din media, de noul Boloni, cel mai bun produs al academiei dupa ianis si nicholas(de care nu a mai auzit nimeni) si multi altii pe care îi umfla hagi. Asta a fost examenul care nu l-a trecut cea mai cea academie deci ne-am lamurit inca o data cu fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează