INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

Sheriff Tiraspol a produs surpriza serii în Europa! Campioana Moldovei, la un pas de grupele Ligii

Sheriff Tiraspol vs. Dinamo Zagreb // foto: Imago +7   FOTO
Sheriff Tiraspol vs. Dinamo Zagreb // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 23:45 / Actualizat marti, 17 august 2021 23:59

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a zilei în fotbalul european. Campioana Republicii Moldova a câștigat cu 3-0 meciul tur cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Ligii Campionilor.

  • Returul se va juca pe 25 august, la Zagreb.

Parcursul extraordinar al celor de la Sheriff în preliminariile Ligii Campionilor continuă. Sheriff a produs o surpriză colosală în această seară, dând cotele bookmakerilor peste cap. Campioana din Republica Moldova a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Dinamo Zagreb, campioana Croației.

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză în Liga Campionilor! 3-0 cu Dinamo Zagreb

A fost 3-0 la Tiraspol, grație unei „duble” reușite de Adama Traore (minutele 45 și 80) și unui gol reușit de Dimitrios Kolovos (54).

Sheriff a făcut astfel un pas uriaș către grupele Ligii Campionilor. După ce le-a eliminat pe Teuta (Albania), Alashkert (Armenia) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia), următoarea victimă pare a fi Dinamo Zagreb!

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+3 FOTO

Surpriza din această seară este cu atât mai mare cu cât Dinamo Zagreb are un lot cotat la 131,8 milioane de euro, o valoare de 11 ori mai mare decât cea a jucătorilor lui Sheriff (11,93 milioane de euro). 

Cei mai valoroși jucători ai moldovenilor sunt mijlocașul dreapta Hansel Zapata și atacantul Frank Castaneda, ambii cotați la un milion de euro, ambii columbieni. Autorii golurilor de astăzi, Kolovos și Adama Traore, sunt cotați la 600.000 euro.

Sheriff Tiraspol domină campionatul din Republica Moldova

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+3 FOTO

Sheriff este campioana Republicii Moldova de 19 ori, câștingând ultimele 6 titluri în țara vecină României.

Echipa este antrenată de ucraineanul Yuriy Vernydub și nu a cheltuit vreun ban pe transferuri în această vară. Luvannor și Dimitrios Kolovos, ambii titulari în această vară, au venit gratis, în vreme ce Georgios Athanasiadis și Hansel Zapata sub formă de împrumut.

În celelalte meciuri ale serii din play-off-ul Ligii Campionilor, Shakhtar Donetsk a câștigat la Monaco, 1-0, iar Red Bull Salzburg a învins Brondby, 2-1. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noi probleme la Barcelona » I-a somat pe catalani: cere mărirea salariului

Borussia Dortmund - Bayern Munchen 1-3 » Bavarezii câștigă Supercupa Germaniei

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (23)
sobolanu7
sobolanu7  •  18 August 2021, 21:58
Postat de Macaron Von Backen pe 18 August 2021, 08:10

Ce inseamna sa ai departament de scouting la echipa... la noi ii pe comisioane/impresari chiar si straini no-name tot de impresari sunt propusi la echipe. La noi de 15 ani is aceasi jucatori care tot schimba echipele intre ei, mai pleaca unu pe dincolo vine peste 1 an. Jucatori nostri simuleaza, nu alearga si vor 20k pe luna. Pot sa jur ca nici unul din jucatori lui sheriff nu are mai mult de 15k pe luna.

Pot sa jur ca vb prostii. Incaseaza aia la negru de nu pot numara. Nu mai fiti naivi valoare fara bani nu exista. Mai ales ca nu is tineri crescuti in curtea lor. Mercenarii nu vin gratis.

3942069372495855
Popa Florin  •  18 August 2021, 12:13
Postat de corectu pe 18 August 2021, 07:46

La echipa moldoveană nu jucat niciun....moldovean.

Pai asta e și secretul, fără balcanici puturoși. Asa făcea și CFR pe vremuri, aducea din Portugalia, Brazilia, aveau scouting. Acum s-au prostit și ei, așteaptă sa le aducă impresarii toate gunoaiele. Amatorism de România.

lehaci
lehaci  •  18 August 2021, 10:50

Nu au moldoveni sau români în lot. Au străini. Vor face o figură frumoasă și în UCL. Bravo lor. O să vedeți că și Ferencsvaros se va califica.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează