INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO ALAVES

La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”

Gică Hagi / Sursă foto: GSP
Gică Hagi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 08:48 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 09:05

La o lună și jumătate de când fiul său a ajuns în La Liga, la Deportivo Alaves, Gheorghe Hagi s-a pronunțat pe marginea evoluțiilor avute de Ianis, fotbalist care a devenit titular în formația bascilor.

Managerul campioanei Farul spune că adaptarea lui Ianis în La Liga a decurs conform planului și că acesta e „fericit și sănătos” la noua echipă. „Regele” afirmă, însă, că fiul său e suficient de matur pentru a-și apăra de unul singur interesele. 

„Nu pot să vorbesc în fiecare zi despre Ianis ce face, cum face. El e acolo, joacă, are propriile lui obiective. Vorbește, deja e consacrat, vorbește de unul singur, nu mai stau eu să vorbesc. E bine, vom vedea, a început să joace.

Este foarte fericit, bineînțeles. Ianis, când e sănătos și e pe teren, e foarte fericit”, a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.

219 minutea strâns Ianis Hagi din cele cinci partide disputate pentru Alaves în acest sezon din LaLiga

Laude pentru Ianis Hagi după ultimul meci: „Devine punct fix”

Ianis Hagi a fost al patrulea meci la rând titular la Alaves și a primit note bune în ziarele locale pentru evoluția contra lui Betis (1-1). „Devine punct fix în „11”-le de start. A lăsat o impresie pozitivă, chiar dacă n-a fost constant. A arătat detalii pozitive în atac și s-a sacrificat și în apărare”, a scris El Correo.

Aflat la originea golului egalizator reușit de gazde în partida cu Betis (1-1), mijlocașul român a fost lăudat de cotidianul local Noticias de Alava, care i-a acordat nota 7, cea mai mare din efectivul bascilor. 

„Se observă că, odată cu trecerea săptămânilor, se adaptează mai bine la echipă și la traseele din teren. De fiecare dată, Ianis Hagi participă tot mai mult la joc și are cele mai bune execuții la fazele fixe din lotul lui Luis Garcia”. 

La o lună și jumătate de când Ianis a ajuns în La Liga, Gică Hagi concluzionează: „Deja e consacrat”
Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves // Sursă foto: Imago Images

Și El Correo a făcut o analiză a prestației sale, detaliind cu punctele pozitive și cele negative din evoluția lui: 

„S-a instalat deja ca titular în unsprezecele lui Alaves. I-a fost destul de greu să intre în schemele bascilor și aportul său a fost neregulat, acesta fiind capitolul la care încă rămâne dator. Însă a demonstrat abilități deosebite și detalii remarcabile în atac și s-a sacrificat preluând și sarcini defensive”.

Hagi se bucură în continuare de încrederea acordată de Garcia Plaza, pentru că antrenorul lui Alaves este obsedat să marcheze dun lovituri libere și cornere 

- AS, cotidian spaniol

Citește și alte știri de actualitate: 

Gazon „dalmațian” » Gazeta a surprins imagini șocante pe stadionul lui Ujpest, unde România va juca cu Belarus

„Vreau la echipa națională!” » Un fost lider al primei reprezentative face anunțul momentului: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (19)
forumeer
forumeer  •  11 Octombrie 2023, 20:13
Postat de mihai_capraru pe 11 Octombrie 2023, 13:25

Pentru ca esti bugetar si esti ocupat cu Solitaire, sa iti spun eu mai jos performantele lui la Alaves: 5 aparitii pe teren, 43% din meciuri incepute titular, medie de 35 minute jucate pe meci, 0 goluri, 0 pase, 1 cartonas galben. Alaves, locul 17 in La Liga. In ultimele 5 meciuri, 2 egaluri si 3 infrangeri, asa impact "devastator" a avut Ianis. Dar na, tu te pricepi mai bine la fotbal decat noi, nu te putem contrazice, ne cerem scuze ca nu ne informam suficient.

Bugetar n-am fost niciodata, prostule, dar tin sa te anunt ca unii dintre bugetari iti educa progeniturile, isi sting incendiul, iti salveaza viata la UPU etc. Normal ca ma pricep la fotbal mai bine decat tine, caprare (nume sugestiv si predestinat), eu stiu ca in La Liga nu exista jucatori de fotbal. Doar fotbalisti. Doar faptul ca joci in prima liga spaniola iti certifica munca si valoarea. Incearca la hochei pe iarba!

reflector
reflector  •  11 Octombrie 2023, 16:05

Debitează numai tampenii și acesta ca și cel de la fcsb , însă la fotbal au demonstrat amândoi în meciurile din cupele europene ca au fost ciuca bătăilor, de rasul lumii!!

mihai_capraru
mihai_capraru  •  11 Octombrie 2023, 15:53
Postat de mihai_capraru pe 11 Octombrie 2023, 14:11

Nu te vad bine, o sa se ia de tine ca tii cu FCSB, "clona", "***",ca se astepta din partea noastra la atata prostie etc. Probabil el compara cu jucatorii de la CSA, aici ii dau drepate, Ianis este mult peste ei. Eu dinamovist, tu "fecesebist", ne-am permis sa ne luam de perla nationalei, cred ca scoate fum pe nari apevistul asta mic.

Pe bune, GSP? *** Si mai aveti pretentii sa fim alaturi de voi in greaua lupta cu asupritorii elvetieni? Hai seek! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează