INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma: „Dacă nu-și dă un restart, va privi terenul de pe margine”

Dennis Man este dorit la Fenerbahce, în locul lui Arda Guler // foto: Imago Images
Dennis Man este dorit la Fenerbahce, în locul lui Arda Guler // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 13:01 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 19:54

Extrema Dennis Man (24 de ani) n-a fost titular ieri în primul amical al Parmei din această vară și a jucat numai jumătate de oră contra Fiorentinei (1-1). L-a menajat antrenorul Fabio Pecchia pentru a nu se accidenta și a rata mutarea la Istanbul?

Dennis Man ar putea pleca de la Parma în acest mercato. Conducerea clubului gialloblu l-a evaluat la 8 milioane de euro pe atacantul cumpărat de FCSB cu 11 milioane în ianuarie 2021 și a respins prima ofertă formulată de Fenerbahce, 5 milioane de euro. 

Cruciații așteaptă o nouă propunere dinspre Istanbul (de minimum 8 milioane), altfel internaționalul român rămâne și în sezonul viitor. Un indiciu că patronul american Kyle Krause nu-l mai consideră netransferabil a fost furnizat de primul meci amical din intersezon, remiza de aseară contra Fiorentinei (1-1).

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”
FCSB
Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Fenerbahce îl curtează pe Dennis Man din 2021

Man a început jocul pe bancă și a intrat de la startul reprizei secunde, când l-a înlocuit pe Benedyczak. Dennis nu a terminat partida în teren, fiind la rându-i schimbat în minutul 77. 

Agenția Forza Parma a remarcat că românul a fost unica rezervă substituită și a lansat supoziția că antrenorul Fabio Pecchia l-a scos intenționat ca să nu accidenteze, dat fiind că a ajuns mai târziu la reluarea pregătirilor. Mutare făcută în perspectiva unui eventual transfer în Super Lig, la Fenerbahce, care îl curtează de mai bine de doi ani pe Dennis Man.

Aceeași sursă i-a făcut și o caracterizare severă: „A intrat cu obișnuita energie. Bateriile descărcate, câteva bune intenții, care s-au lovit însă de egoismul său. Dacă sezonul ăsta nu-și dă un restart, riscă să vadă destul de puțin terenul. Asta cu condiția că va rămâne”.

„Dennis Man trebuie să-și regăsească forma”

„S-a alăturat grupului târziu și probabil că trebuie să-și găsească forma optimă. A avut câteva acțiuni interesante într-o repriză a doua în general anonimă, însă așteptăm mai multe răspunsuri de la el în următoarele teste de pregătire, când va avea mai mult combustibil în picioare", l-a caracterizat agenția Parmalive.com, care i-a acordat nota 6 pentru evoluție.

 Poate la amicalul cu Bochum, programat pe 29 iulie sau la cel împotriva lui Sassuolo, noua echipă a lui Daniel Boloca.

73de meciuri a bitat Dennis Man la Parma, în care a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Thomas Tuchel le-a cântat jucătorilor în cantonament » Cum au reacționat fotbaliștii lui Bayern

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  22 Iulie 2023, 20:36

Se duce la arabi pentru 3 milioane.

belane
belane  •  21 Iulie 2023, 14:18

Acum il ia Fenerbahce, nu-i asa GSP ? ca de nu ne-ai zapacit cu minciunile ca pleaca, ca-l vrea, ca se transfera, ca e dorit. Nu dorm aia noaptea....au ajuns bascanii din conducere sa se imprumute in vecini ca sa faca rost de gorilioanele de euro pe care le merita ptr. a fi transferat.

alexiosas
alexiosas  •  21 Iulie 2023, 13:55

"creat" de ***,vandut ireal de scump si mediocru ca mai aproape orice produs al Romanicai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează