INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

L-au luat la întrebări pe Man, după un nou gol în Serie B: „Ești motorul Parmei?”

Dennis Man/ foto Imago Images
Dennis Man/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 17:41 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 18:53

Dennis Man (25 de ani) a marcat din nou pentru Parma, în victoria cu Sampdoria, scor 3-0, din Serie B. După meci, internaționalul român a fost luat la întrebări de jurnaliștii italieni.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 41 din penalty și a ajuns la 9 goluri și 5 assist-uri în Serie B, fiind pe locul 2 în topul golgheterilor. Parma e prima în campionat, cu 6 puncte peste Como, locul doi.

Omul care a promovat U Cluj și a retrogradat-o pe Dinamo: „Acela a fost declicul. Alb-negru pe viață!” » Vrea să ia FCSB campionatul și nu dorește să pice iar „câinii”
U CLUJ
Omul care a promovat U Cluj și a retrogradat-o pe Dinamo: „Acela a fost declicul. Alb-negru pe viață!” » Vrea să ia FCSB campionatul și nu dorește să pice iar „câinii”

Dennis Man, întrebat de italieni: „Ești motorul echipei”

„Suntem fericiți, am făcut un meci mare. Știam că va fi un meci greu, dar suntem fericiți că am câștigat. Eu ca motor al Parmei? Nu știu, vreau să dau tot mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt fericit pentru asta. Drumul este bun, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi, suntem fericiți și vrem să continuăm așa. 

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Asta îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihaila? Mă bucur pentru el, avea nevoie de acest gol. Muncim în fiecare zi pentru asta”, a declarat Man, citat de Parma Live. 

Nu doar Man a marcat cu Sampdoria, și Mihăilă a punctat pentru „cruciați”. Valentin a punctat la 3 minute după Dennis, chiar din pasa colegului de la naționala României.

Parma Live: „De la Man s-au născut toate marile pericole”

Cea mai mare notă după meciul cu Sampdoria a luat-o Man, ales omul partidei de pe „Luigi Ferraris". „Încă o dată, când Man se aprinde, Parma strălucește! Prinde încredere cu acumularea minutelor și, când trece la catedră, de la incursiunile sale se nasc pericolele majore. 

Mai întâi transformă, cu emoții, o lovitură de la 11 metri, apoi, după o acțiune spectaculoasă, îi pasează decisiv lui Mihăilă. Mereu tot mai încrezător și decisiv", l-a lăudat pe fostul jucător al lui FCSB agenția parmalive.com, care i-a acordat nota 7,5 pentru cele 85 de minute cât a rămas pe teren. 

Și Sport Parma l-a elogiat: „Cel mai inspirat și dezlănțuit jucător al Parmei. Înainte să înscrie din penalty, a ratat un supergol. După al nouălea său gol, a oferit și al cincilea assist"!.

VIDEO cu golurile lui Man și Mihăilă în Samdoria - Parma 0-3

Citește și:

Când va fi convocat Horațiu Moldovan de Simeone + Ce scriu spaniolii despre alegerea făcută de Atletico
SPANIA
Când va fi convocat Horațiu Moldovan de Simeone + Ce scriu spaniolii despre alegerea făcută de Atletico
Andrei Rațiu, dorit de formația care l-a crescut » Rayo Vallecano cere o sumă uriașă!
SPANIA
Andrei Rațiu, dorit de formația care l-a crescut » Rayo Vallecano cere o sumă uriașă!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  20 Ianuarie 2024, 20:09

Pe canalul de youtube "Parma Calcio 1913", în categoria de filme "Doppo match", sunt postate două înregistrări din conferința de presă de după Sampdoria-Parma: unul cu Mihaăilă și altul cu antrenorul Pechia. Mă mir că GSP nu a găsit suficient material în filmul cu Mihăilă - 5minute în care relorterii italieni l-au întrebat si despre participarea la Euro! Ce să zic, bine că pe Vali îl folosește titular Parma (deși a marcat acolo mai puține goluri decât pentru Naționala lui Edward) și că măcar jurnaliștii italieni sunt mai interesați decât ai noștri despre obiectivele personale ale lui în noul an... Deci Hai România!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează