INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man dezlănțuit: 4 goluri în 7 partide la Parma, tot atâtea câte reușise în precedentele 15 meciuri!

Dennis Man a înscris în Parma - Como // sursă foto: Twitter
Dennis Man a înscris în Parma - Como // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 13:38 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 20:01

Dennis Man (25 de ani) este al doilea cel mai bun marcator al Parmei în acest sezon din Serie B, cu trei reușite, la egalitate cu Colak. Deasupra extremei române nu se mai află decât Benedyczak, cu 6 goluri.

Dennis Man începe să revină la randamentul dorit de Parma și să justifice încrederea acordată de antrenorul Fabio Pecchia. Fostul FCSB-ist a înscris în două din ultimele trei jocuri din Serie B, care au însemnat victorii cu același scor (2-1) contra lui Cremonese și Como. Extrema gialloblu a ajuns la patru goluri în șapte partide din campionat și Cupa Italiei plus un assist în prima etapă cu Feralpisalò (2-0). 

Tot la cinci goluri contribuise Dennis Man în precedentele 15 întâlniri disputate în tricoul `cruciaților". "Aceste cifre dovedesc creșterea jucătorului, mereu mai continuu în evoluții și, în fine, la un pas de explozie, pentru bucuria lui Fabio Pecchia, care beneficiază de o importantă armă ofensivă", scrie Parmalive.com

Sosia lui Kim Kardashian e jurnalistă și a uimit cu apariția la meciul de UCL
APARIȚIE
Sosia lui Kim Kardashian e jurnalistă și a uimit cu apariția la meciul de UCL

Budel: „Dennis Man s-a deblocat definitiv!”

Un fost jucător al Parmei îl laudă pe jucătorul transferat în 2020 cu 13 milioane de euro: „Toți îl așteaptă de Man la cotitură. Românul este un fotbalist de mare calitate și chiar și el e capabil să facă diferența. În sfârșit s-a deblocat definitiv, este un fotbalist de la care toți așteaptă mult. 

Momentan, el răsplătește încrederea acordată. În acest sezon este o valoare adăugată și își demonstrează toată valoarea", a declarat Alessandro Budel (42 de ani), mijlocașul ce a îmbrăcat tricoul gialloblu între 2008 și 2011, potrivit agenției Parmalive.com.

Dennis Man a fost accidentat în trei meciuri la Parma

Man e al doilea cel mai bun marcator al Parmei în acest campionat din Serie B, cu trei goluri, fiind la egalitate cu turcul Antonio Colak și la trei reușite distanță de polonezul Adrian Benedyczak. 

21de goluri a influențat Dennis Man la Parma (15 goluri și 6 pase decisive) în 81 de meciuri disputate în tricoul gialloblu

În această stagiune nu a lipsit decât în trei meciuri din efectivul liderului din liga secundă, fiind accidentat, și a jucat titular în șapte dintre cele opt partide bifate în Serie B și Coppa Italia.

Citește și: 

Sadio Mane a devenit proprietarul unui club dintr-un oraș de 50.000 de locuitori: „Vrem să ajungem în Ligue 2 până în 2030”

Ce nu s-a văzut la TV în PSG - AC Milan » Kylian Mbappe, în mijlocul fazei care a bulversat telespectatorii

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  27 Octombrie 2023, 09:11

Feriti! Chiar ca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează