INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Fenerbahce vrea un român în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid! » Anunțul zilei în presa turcă

Arda Guler, transferat de Fenerbahce la Real Madrid // foto: Imago Images
Arda Guler, transferat de Fenerbahce la Real Madrid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 12:24 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 12:55

Fenerbahce l-a vândut pe Arda Guler (18 ani) la Real Madrid și ar vrea să-l înlocuiască pe talentatul mijlocaș turc cu un fotbalist român, Dennis Man (24), de la Parma.

La doar doi ani după ce a fost promovat la prima echipă a lui Fenerbahce, Arda Guler a fost disputat de toate marile cluburi din Europa. În cele din urmă a ales-o pe Real Madrid, care a plătit 20 de milioane de euro pentru a-i obține semnătura.

Are 230 de meciuri la FCSB, dar n-ar mai accepta revenirea: „Nu execut ordine! Nea Gigi l-a forțat pe Pintilii să se retragă”
FCSB
Are 230 de meciuri la FCSB, dar n-ar mai accepta revenirea: „Nu execut ordine! Nea Gigi l-a forțat pe Pintilii să se retragă”

Dennis Man dorit în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid

Rămasă fără Arda Guler, fotbalist care a jucat cu precădere pe poziția de extremă dreapta sezonul trecut, Fenerbahce a pornit căutările pentru un înlocuitor. Și s-a oprit asupra lui Dennis Man, român legitimat la Parma, în Serie B.

Fenerbahce ar fi demarat deja negocierile cu Parma pentru transferul lui Dennis Man, conform publicației turce FotoMac. Dennis a fost cumpărat de Parma de la FCSB în ianuarie 2021 cu 11 milioane de euro.

Italienii ar vrea măcar jumătate din acea sumă pentru a renunța la român.

Fenerbahce vrea un român în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid! » Anunțul zilei în presa turcă
Dennis Man este dorit la Fenerbahce, în locul lui Arda Guler // foto: Imago Images

Cert este că turcii au bani de cheltuit, având în vedere că vânzarea lui Arda Guler le-a adus 20 de milioane de euro în conturi.

Pe lângă Arda Guler, Fenerbahce i-a mai vândut în această vară pe Bruma (6,5 milioane de euro, Braga) și Mergim Berisha (4 milioane de euro, Augsburg).

Mai multe știri de actualitate: 

Fotbalistul care i-a uluit pe șefii Rapidului: „Rar am văzut așa un jucător! Se antrenează prea mult”

„Here we go” » Au folosit replica lui Fabrizio Romano pentru a anunța transferul fotbalistului care a impresionat în SuperLiga

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
MariusMitran69
MariusMitran69  •  07 Iulie 2023, 18:21

Au bani de cheltuit dar nu pt Man...Nu cred ca vor da mai mult de 3 mil pt ca asta e valoarea lui. Moruran e in crestere iar Man e in cadere libera deci nu cred ca merita schimbat unul cu celalalt. Singurul roman pt care as plati milioane ar fi Mihaila dar si in cazul lui ma ingrijoreaza accidentarile.

magic4ever
magic4ever  •  07 Iulie 2023, 15:21

Morutan este mai mult pe profilul lui Arda Guler...oricum turcii au multe variante

VanBasten
VanBasten  •  07 Iulie 2023, 14:31

Mai mult de 3 milioane nu face bărbatul Man.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează