INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Giovanni, decis să facă și transferul lui Man pe ultima sută, după ce a rezolvat cu Mihăilă: „Cum a fost cu Contra și Mutu”

Giovanni Becali (69 de ani) l-a transferat astăzi pe Valentin Mihăilă (21 de ani) la Atalanta. Impresarul a dat de înțeles că Parma l-ar putea pierde și pe Dennis Man (23 de ani), chiar luni, în ultima zi a perioade de mercato.
Giovanni Becali (69 de ani) l-a transferat astăzi pe Valentin Mihăilă (21 de ani) la Atalanta. Impresarul a dat de înțeles că Parma l-ar putea pierde și pe Dennis Man (23 de ani), chiar luni, în ultima zi a perioade de mercato.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 18:07 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 18:20

Giovanni Becali (69 de ani) l-a transferat astăzi pe Valentin Mihăilă (21 de ani) la Atalanta. Impresarul a dat de înțeles că Parma l-ar putea pierde și pe Dennis Man (23 de ani), chiar luni, în ultima zi a perioadei de mercato.

Parma s-a încurcat astăzi și cu antepenultima clasată, Crotone, scor 1-1, iar șansele de revenire în Serie A sunt tot mai mici. Finanțatorul Kyle Krause schimbă din mers strategia. L-a cedat pe Valentin Mihăilă și n-ar refuza nici o ofertă pentru Dennis Man. Giovanni Becali a declarat că transferul extremei aduse de la FCSB s-ar putea realiza mâine.

Ce fac stranierii » PAOK - Olympiakos, derby-ul lui Mitriță și Lucescu, decis în două minute!
liveBLOG
Ce fac stranierii » PAOK - Olympiakos, derby-ul lui Mitriță și Lucescu, decis în două minute!

Giovanni Becali lucrează la transferul lui Dennis Man: „Așa i-am făcut pe Mutu și Contra”

„A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou. El a mai căzut și cu Parma... Iar la Sampdoria l-a vrut D'Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, el a fost dat afară de la echipă. 

Nimic nu e pierdut, mâine e ultima zi de mercato şi se pot întâmpla multe. Eu îmi aduc aminte că aşa i-am făcut pe Mutu şi Contra, în ultima zi, Adrian Ilie, Niculescu, Mihalcea, în ultima zi de mercato. Multe se pot întâmpla”, a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport. 

Serie B nu-i prinde bine lui Dennis Man

Dennis Man a bifat astăzi, împotriva lui Crotone, a 12-a apariție stagională pentru Parma. Internaționalul român a înscris doar două goluri. 

Cota lui Man a luat-o în jos din cauza evoluțiilor sub așteptări. Dacă în martie 2021 era cotat la 11 milioane de euro pe transfermarkt, acum valorează 8 milioane.

VIDEO De ce nu se impune Dennis Man în Serie B? „Nu are dimensiunea muncii”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Coleg român pentru Ianis Hagi! Semnează pe doi ani cu Rangers

Alertă la PSG! Sergio Ramos s-a accidentat din nou și ar putea rata duelul cu Real Madrid din Liga Campionilor

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  30 Ianuarie 2022, 19:18

Cum a fost cu Contra si Mutu si Lobont si Cernat si Marius Niculae si Marica si Mitea si Tamas si Ciobotariu si Codrea si Radu Stefan ca ai privat tara asta si pe Dinamo in special de un parcurs european frumos in anii 2000 macar in Cupa UEFA unde cu asa o echipa puteau ajunge pana in semifinale sau finala. Au facut fi ale pentru altii (Sporting Lisabona, Alaves, Ajax, Fiorentina, Lazio etc). De acolo ni se trage ca am ramas in urma fotbalului mondial.

observator_federal
observator_federal  •  30 Ianuarie 2022, 19:01

Parcă văd că diseară la rubrica sport a ProTV se va spune că de fapt Mihăilă este doar împrumutat, până la vară, mai pe nimic... Ni se va aminti eventual și că Dennis câștigă peste un meleon de euro pe an la Parma dar nu îi place în serie B, și Giovani lucrează la un transfer pentru Dennis la o echipă importantă (nu ca Atalanta...). Ce ziceți, nu sună mult mai bine așa pentru fecesebiști?

m4blue88
m4blue88  •  30 Ianuarie 2022, 18:55

Ce fraier! Prindea cateva meciuri in serie A si poate in vara gasea ceva, asa sa nu joci in serie B, sau sa joci fundas stanga...vai de el!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează