INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Noul antrenor de la Rangers a luat decizia » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după împrumutul în Spania

Ianis Hagi/ Foto: Instagram
Ianis Hagi/ Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 10:03 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 10:28

Philippe Clement (49 de ani), noul antrenor de la Rangers, îi va acorda lui Ianis Hagi (24) mai multe șanse să joace în sezonul viitor, când românul se va întoarce din împrumutul la Alaves.

Toți jucătorii vor porni de la zero sub comanda lui Clement, conform scoțienilor de la Ibrox News. El le va acorda șanse și celor care au primit puține minute în acest sezon, și, în special, lui Ianis Hagi.

Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”
RAPID
Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”

Scoțienii consideră că jucătorul împrumutat la Alaves a transmis un mesaj puternic prin ce a făcut la națională, când a reușit un gol, un assist și a obținut un penalty cu Andorra, scor 4-0.

Scoțienii anunță ce se întâmplă cu Ianis Hagi

„Fiecare jucător de la Rangers o va lua de la capăt sub comanda lui Philippe Clement, așa cum se întâmplă adesea când se schimbă antrenorul. Asta ar trebui să le ofere încredere câtorva jucători care au avut probleme în acest sezon. Unul dintre ei e Ianis Hagi, care este împrumutat pentru restul stagiunii la Alaves

Jucătorul de 24 de ani nu a marcat decisiv și nu a oferit vreun assist pentru clubul spaniol, care a e pe locul 17. Dar prestația mijlocașului ofensiv în pauza internațională au atras atenția. El a fost numit în echipa rundei #8 în preliminariile Euro 2024

Fotbalistul împrumutat de Rangers a jucat doar 28 de minute în remiza cu Belarus, 0-0. Dar românii s-au trezit în următorul meci, 4-0 cu Andorra, cu Hagi care a adus victoria. Jucătorul lui Alaves a marcat un gol și a contribuit la alte două”, au scris cei de la Ibrox News.

VIDEO. Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Citește și:

AS Roma, comunicat oficial după ce El Shaarawy și Zalewski au apărut pe lista pariorilor din Italia
AS ROMA
AS Roma, comunicat oficial după ce El Shaarawy și Zalewski au apărut pe lista pariorilor din Italia
Cluburile engleze, fără șansă?! Presa britanică anunţă: „E posibil să nu joace niciodată în Premier League”
REAL MADRID
Cluburile engleze, fără șansă?! Presa britanică anunţă: „E posibil să nu joace niciodată în Premier League”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  20 Octombrie 2023, 13:03

Ianis a jucat bine cu Andora dar nu poate fi asta un criteriu dupa care stabilesti ca un jucator are valoare sa joace la Rangers, care e totusi un club de un anumit nivel. Daca ar fi fost la fel de eficient in meciul cu Elvetia sau macar in cel cu Israel, puteam zice ca a ajuns la un nivel bun. Sa ajungi sa joci titular la Rangers meci de meci si sa fii lider acolo este o chestie care nu e la indemana oricui. Ianis a fost mai mult rezerva acolo si am indoieli ca cu noul antrenor se vor schimba lucrurile. Sa vedem, eu unul ii doresc sa reuseasca.

tomaescu
tomaescu  •  20 Octombrie 2023, 12:49

Il duc la Rabla

Vezi toate comentariile (2)
Comentează