INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Planurile lui Kyle Krause cu Dennis Man și Valentin Mihăilă » Parma trece într-o nouă epocă

Dennis Man și Valentin Mihăilă, „pilonii” noului proiect al Parmei. Foto: parmacalcio1913.com
Dennis Man și Valentin Mihăilă, „pilonii” noului proiect al Parmei. Foto: parmacalcio1913.com

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 15:14 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 18:49

Aproape sigură de promovare, Parma își conturează un nou proiect pentru următorii ani, care să aducă mai multă stabilitate în primul eșalon al Italiei, dar și performanțe pe termen lung. În planurile lui Kyle Krause, finanțatorul formației din Serie B, se regăsesc și Dennis Man, respectiv Valentin Mihăilă, unii dintre protagoniștii sezonului de excepție pe care îl au „i crociati”.

Cu opt etape înaintea finalului de campionat, patronul american al clubului „gialloblu” pregătește planul pentru viitoarea stagiune, astfel că în următoarea săptămână va purta negocieri cu directorul sportiv Mauro Pederzoli în vederea prelungirii contractului scadent în iunie, dar și cu antrenorul Fabio Pecchia, intrat recent pe radarul mai multor echipe, între care și Napoli.

Parma - Catanzaro, din runda 31 a Serie B, se joacă luni, de la 16:00. Formația gazdă este lider în clasament, cu 8 puncte avans față de urmăritoarea Venezia. Primele două poziții promovează direct în prima scenă a fotbalului italian, în timp ce ocupantele pozițiilor 3-8 evoluează în play-off-ul care stabilește cea de-a treia formație care accede.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, „piloni” în noul proiect al Parmei

Cei doi români de la Parma sunt văzuți de către Kyle Krause drept jucători de bază și în noua viziune, motiv pentru care are de gând să le prelungească înțelegerile. Negocierile ar putea să înceapă din vară, atunci când Dennis Man și Valentin Mihăilă se întorc de la Euro, dar și pentru că prioritare sunt situațiile lui Bonny, Delprato, Bernabe și Sohm.

Afaceristul care deține un lanț de supermarketuri și are acțiuni importante la mai multe companii de petrol, transport și energie dorește să construiască și un departament de scouting cu adevărat puternic, notează ediția tipărită a publicației La Gazzetta dello Sport.

Dennis Man a înscris 11 goluri în Serie B pentru Parma și este al treilea cel mai valoros din Serie B, cu o cotă de 6,5 milioane euro, după coechipierul Adrian Bernabe (9 milioane de euro), respectiv Agustin Alvarez, atacantul Sampdoriei, evaluat la 7 milioane de euro.

Chiar dacă nu a fost la fel de eficient, Valentin Mihăilă, cu 4 goluri și două assist-uri, i-a cucerit pe fanii parmegiani prin aportul său orientat spre atac în multe dintre meciurile importante.

2 milioane de euroeste cota de transfer a lui Valentin Mihăilă

Kyle Krause caută jucători cu experiență pentru Serie A

Strategia lui Krause pe termen lung cuprinde și jucători cu experiență, pe care dorește să-i identifice, împreună cu managementul clubului, până în luna aprilie, atunci când va părăsi Italia temporar, revenind peste Ocean.

Rolul acestora ar fi să sprijine nucleul tânăr, în dezvoltare, pentru ca Parma să nu mai aibă parte de emoțiile retrogradării în anii următori.

Doi fundași, un mijlocaș și un atacant sunt profilurile căutate de „i crociati” pentru viitorul sezon.

Planurile lui Kyle Krause cu Dennis Man și Valentin Mihăilă » Parma trece într-o nouă epocă
Kyle Krause, investitorul Parmei, are planuri cu Valentin Mihăilă și Dennis Man

800 de milioane de euroeste averea lui Kyle Krause

Parma - Catanzaro, echipele probabile:

  • Parma (4-2-3-1): Chichizola - Delprato, Balogh, Circati, Di Chiara - Estevez, Hernani - Man, Bernabe, Benedyczak - Bonny
  • Catanzaro (4-4-2): Fulignati - Situm, Scognamillo, Antonini, Veroli - Sounas, Petriccione, Verna, Vandeputte - Iemmello, Biasci

Dennis Man vrea să continue la Parma

După meciul amical România - Irlanda de Nord 1-1, fostul jucător de la FCSB a transmis public că planul său este să rămână în „Ducat” și în stagiunea 2023/2024. Declarația a ajuns și în presa italiană, iar suporterii din Emilia-Romagna au primit cu bucurie vestea.

„Eu nu știu despre oferte, nu mă interesează. Sunt la Parma, îmi doresc să promovăm în Serie A și să merg mai departe acolo. Cunosc colegii, conducerea. Mă simt bine, îmi oferă încredere”, a spus Dennis Man după partida-test de pe Arena Națională.

Citește și:

Leverkusen și-a exasperat rivalii » 22 de goluri după minutul 80, cinci în prelungiri! + Noul proverb în Germania: „Meciul se termină când Bayer...”
GERMANIA
Leverkusen și-a exasperat rivalii » 22 de goluri după minutul 80, cinci în prelungiri! + Noul proverb în Germania: „Meciul se termină când Bayer...”
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român
Tottenham
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează