INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, considerat de presa italiană „omul cheie” al lui Cagliari în duelul cu Napoli

Răzvan Marin // Foto: Imago
Răzvan Marin // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 15:43 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 09:05

Mijlocașul român Răzvan Marin (25 de ani) este considerat de presa italiană „omul cheie” al lui Cagliari în duelul cu Napoli din această seară, meci ce contează pentru etapa cu numărul 26 din Serie A.

Publicația italiană Corriere dello Sport i-a dedicat un articol internaționalului român, cu ocazia meciului din această etapă contra lui Napoli. Italienii consideră că revenirea lui Marin ar putea-o ajuta să obțină un rezultat pozitiv în duelul cu echipa din orașul de lângă Vezuviu. 

Zăvăleanu a explicat ce riscă Dinamo în procesul lui Ionuț Negoiță: „Vorbim de o sumă de 6 milioane de lei. Dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori”
DINAMO
Zăvăleanu a explicat ce riscă Dinamo în procesul lui Ionuț Negoiță: „Vorbim de o sumă de 6 milioane de lei. Dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori”

Răzvan Marin, considerat „omul cheie” al lui Cagliari

Răzvan Marin a ratat duelul cu Empoli din etapa trecută, încheiat 1-1, din cauza unei gastroenterite. Acum, mijlocașul român este gata să revină pe teren, fiind anunțat titular pentru Cagliari în duelul cu Napoli.

Jurnaliștii italieni au comparat prestația lui Cagliari în victoria cu Atalanta, când Răzvan Marin a contribuit decisiv la golul marcat de Pereiro, cu cea din remiza cu Empoli, când adversarii au speculat problemele de la mijloc ale lui Cagliari, generate de absența românului.

„Iată, deci, de ce poate fi omul decisiv pentru sarzi împotriva echipei lui Luciano Spalletti: cu Marin în cea mai bună formă, duelul de la mijlocul terenului poate aduce multe satisfacții pentru formația «rossoblu» 

Împotriva mijlocului «azzurra» va fi nevoie de mult efort și de cel puțin la fel de multă luciditate pentru a orchestra reluările jocului, faze în care numărul 8 de la Cagliari a demonstrat că știe să exceleze în cele mai bune momente. Rezultatul de pe Unipol Domus, unde Cagliari nu a reușit încă să învingă un nume mare, depinde și, dacă nu e chiar mai presus de toate, de performanța lui Marin”, au titrat italienii de la Corriere dello Sport.

VIDEO. Rezumatul meciului Atalanta - Cagliari 1-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Villarreal le pune gând rău granzilor din Europa: „Obiectivul este să câștigăm Liga Campionilor”

Bayern, cea mai prolifică echipă a Europei! Campioana bavareză, gata să-și depăşească propriul record

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Februarie 2022, 21:53

un ratangiu...

golf_club
golf_club  •  21 Februarie 2022, 20:00

O fi vreo arma ascunsa R. Marina, fiindca in seara asta e rezerva

penultimul
penultimul  •  21 Februarie 2022, 19:14
Postat de Matei Cosmin Tamboi pe 21 Februarie 2022, 19:05

Ziaristul lu' peste prajit, malul Vezuviului? Pentru cunostintele tale limitate, te informez ca Vezuviu e un vulcan. Te rog eu, apuca-te de altceva ca te faci de ras, si lasa jurnalismul pe seama celor care au minime cunostinte de geografie!

Mie mi se pare că e in normalul gazetei Titlul cu "Petra Kvitova a batut-o crunt pe Petra Kvitova" l-ați vazut ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează