INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Românii de la Gaziantep FK se pot umple de bani. Bonusuri fără precedent!

Românii de la Gaziantep FK vor primi un bonus uriaș dacă salvează echipa de la retrogradare
Românii de la Gaziantep FK vor primi un bonus uriaș dacă salvează echipa de la retrogradare

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 16:38 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 18:21

Gaziantep FK, locul 18 în campionatul Turciei, a fixat o primă fără precedent pentru evitarea retrogradării în speranța de a motiva jucătorii că vor îndeplini obiectivul.

Formația la care activează Alexandru Maxim, Denis Drăguș, Deian Sorescu și Florin Niță vine după trei înfrângeri consecutive, astfel că fiecare punct cucerit este vital până la finalul sezonului.

„Vulturii” au acumulat doar 31 de puncte în 32 de runde disputate în Superlig. Doar Pendikspor și Instanbulspor stau mai rău în ierarhie, în timp ce Karagumruk se poziționează pe locul 16, primul care permite rămânerea în eșalon, cu două puncte avans față de Gaziantep FK.

Fosta echipa a lui Marius Șumudică va avea, astăzi, un nou examen de trecut. O va întâlni pe Kasimpasa, locul 7, de la ora 19:00.

Gaziantep FK, bonus fără precedent pentru salvarea de la retrogradare

Chiar dacă Gaziantep FK vine după o perioadă de o lună în care n-a cucerit niciun punct, atmosfera este una foarte bună în cadrul lotului, astfel că turcii sunt încrezători că se vor salva de la retrogradare.

A contribuit din plin și ultima veste primită de la conducere. Fiecare jucător și membru al staff-ului va fi remunerat cu aproximativ 30.000 de euro, indiferent de prezențe sau minute jucate, în întreaga stagiune, dacă echipa va rămâne în competiție , informează presa din Turcia.

La ultima conferință de presă, antenorul Selcuk Inan nu a ezitat să-și exprime ambiția de a îndeplini obiectivul, despre care crede că este realizabil, mai ales pentru că urmează un program mai ușor.

Românii de la Gaziantep FK, vizitați de primar

În urmă cu trei zile, Gaziantep FK a fost vizitată de primarul orașului Sehitkamil, Umut Yilmaz, care a încercat să ridice moralul jucătorilor.

Românii de la Gaziantep FK se pot umple de bani. Bonusuri fără precedent!
Dennis Drăguș (în imagine), Florin Niță, Alex Maxim și Deian Sorescu au misiunea de a o salva pe Gaziantep FK de la retrogradare. Foto: Gaziantep

„A văzut toată lumea ce puteți face și de aceea credem în voi. În calitate de primar, vă rog să luptați și să păstrați această echipă în prima ligă. Toată lumea din această regiune, de la bătrâni până la tineri, are nevoie de voi. Gaziantep este mereu cu voi, amintiți-vă asta”, a fost mesajul edilului.

Citește și:

„Clientul” lui Panduru s-a revanșat în FCSB - Rapid: „O fază la zece meciuri, dar e perfectă”
FCSB - RAPID 2-2
„Clientul” lui Panduru s-a revanșat în FCSB - Rapid: „O fază la zece meciuri, dar e perfectă”
„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului
TRANSFER
„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
hopsiasa
hopsiasa  •  21 Aprilie 2024, 18:32

Asta e mostenirea lasata de acest guru al fotbalului romanesc( Sumudica) care isi da cu parerea despre tot ,aceasta Tatoiu a fotbalului . De bine ce au fost pregatiti de "magician" nu bat pe nimeni. Nici cu super prime nu ii urneste nimeni din mocirla in care i-a lasat "magicianul"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează