INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Selecționerul Edward Iordănescu a văzut la Cagliari „un sfert de oră devastator” al lui Răzvan Marin

Răzvan Marin 
Foto: Imago
Răzvan Marin Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 12:38 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:32

Ținut rezervă, din cauza erorilor recente și a unei gastroenterite, Răzvan Marin (25 de ani) a intrat în minutul 75 și a fost printre cei mai buni de la Cagliari în remiza cu Napoli, scor 1-1, spre satisfacția lui Edi Iordănescu, selecționerul aflat în tribune.

Napoli a completat seria celor șase echipe din fruntea Seriei A ce n-au reușit să câștige în etapa a 26-a, fiind ținută în șah la Cagliari (1-1) și ratând șansa de a redeveni lider. Luni seară, a lipsit din formula de start a gazdelor, surprinzător, Răzvan Marin, cel pe care Corriere dello Sport îl vedea în avancronică una dintre cheile meciului.

Răzvan Marin, lăudat după Cagliari - Napoli: „S-a transformat în Messi”
Serie A
Răzvan Marin, lăudat după Cagliari - Napoli: „S-a transformat în Messi”

Antrenorul Mazzarri l-a preferat însă pe Baselli, la prima titularizare după transferul de la Torino, iar „tricolorul” a intrat abia în minutul 75. Spre dezamăgirea selecționerului Edward Iordănescu, aflat în tribune, după ce l-a urmărit duminică și pe Chiricheș, la Inter - Sassuolo..

Două mari ocazii ratate de Răzvan Marin

Explicația? Mijlocașul român a plătit pentru „erorile recente”, susține Gazzetta dello Sport, mai mult decât l-a afectat gastroenterita suferită săptămâna trecută. Chiar și așa, Edi tot a avut ce vedea.

Două mari ocazii și două centrări bune oferite de Marin, care l-au propulsat între cei mai buni jucători ai sarzilor, nemeritat egalați de Osimhen în final, așa cum a admis și Spalletti, tehnicianul napolitan.

Răzvan Marin, lăudat de italieni: „Factor important”

Sportmediaset i-a acordat cea mai mare notă (7) lui Răzvan: „A jucat mai puțin de o jumătate de repriză, dar a fost devastator. Splendid contraatacul în care l-a obligat pe Ospina la o paradă super. A trecut pe lângă 2-1 și-n prelungiri, lovind plasa exterioară a porții”. 

Corriere dello Sport (6,5) a completat: „A fost un factor important. Șocul din final, cu o serie de șanse de gol refuzate de Ospina sau de milimetri”. 

Tot 6,5 i-a dat Gazzetta dello Sport: „A intrat imediat în joc, cu un sfert de oră de foc, apărând periculos la finalizare de două ori”.

1 golși 4 pase decisive are Răzvan Marin în acest campionat la Cagliari. A fost de 23 de ori titular din 25 de apariții în Serie A

A fost de două ori aproape de gol, cu o acțiune personală după un slalom valoros și un șut puțin pe lângă poartă. Plus un assist inteligent din plonjon pentru João Pedro.

- Tuttomercatoweb, agenție italiană

VIDEO Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!” + „Știu ce trebuia să facă Răzvan Marin la Ajax”

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Robert Niță, dezvăluiri despre mafia pariurilor: „Au intrat peste ei în casă. Erau fotbaliști, conducători și directori sportivi din prima divizie”

Ajax plătește despăgubiri record familiei lui Abdelhak Nouri!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  22 Februarie 2022, 18:49

Ok. Scrieți Eduard...tot... Edward sa ba puneți bine cu el!!!! Sunteți cei mai buni jurnaliști...cei mai...alfabeti!!! Crema jurnalismul românesc!!! Felicitări ! Continuați așa!!! Sper că acum daca va laud...nu mai tăiați comentariile!!! Deci... Edward!!!!

2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  22 Februarie 2022, 18:49

Ok. Scrieți Eduard...tot... Edward sa ba puneți bine cu el!!!! Sunteți cei mai buni jurnaliști...cei mai...alfabeti!!! Crema jurnalismul românesc!!! Felicitări ! Continuați așa!!! Sper că acum daca va laud...nu mai tăiați comentariile!!! Deci... Edward!!!!

2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  22 Februarie 2022, 16:06

Iar cu W???? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează