INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Man și Mihăilă, remiză contra fostului jucător al Craiovei » Cine a dezamăgit: „S-a văzut foarte puțin, ignorat multă vreme”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 17:16 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 18:38

Cu Dennis Man (25 de ani) integralist și Valentin Mihăilă (24) pe teren 78 de minute, Parma nu a reușit să o învingă pe Sudtirol, 0-0 în etapa 32 din Serie B.

Al doilea meci consecutiv fără victorie pentru liderul din Serie B. După 0-2 cu Catanzaro etapa trecută, Parma nu a reușit să câștige nici în etapa 32 de campionat, doar 0-0 pe terenul lui Sudtirol, locul 11 în campionat.

Ambii români ai Parmei au fost titulari. Dennis Man chiar a încheiat meciul pe teren, în vreme ce Valentin Mihăilă a jucat 78 de minute, fără a-și lăsa amprenta pe tabelă.

Ce a avut și ce a pierdut Becali » Fostul atacant de la FCSB, „dublă” în 5 minute la noua echipă
REUȘITE
Ce a avut și ce a pierdut Becali » Fostul atacant de la FCSB, „dublă” în 5 minute la noua echipă

Notele primite de Man și Mihăilă după Sudtirol - Parma 0-0

De altfel, nu a fost o zi reușită pentru românii din flacurile atacului, deși fiecare dintre ei a avut oportunitatea să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Publicația locală ParmaLive i-a acordat lui Dennis Man a doua cea mai mică notă din tabăra gialloblu, 5,5, doar Bernabe și Bonny fiind sub el (5). Calificativul lui Mihăilă a fost 6.

„Ignorat multă vreme, a avut mingea mai puțin decât obișnuia lunile trecute. S-a văzut foarte puțin, chiar dacă în minutul 90 a avut șansa golului de 1-0”, au scris italienii despre Man.

Legat de Mihăilă, ei au scris că „a fost cel mai bun din atac, cu momente de accelerare și momente de beznă. A doua repriză, de exemplu, a fost de coșmar, în vreme ce începutul lui a semănat speranță, lovind bara după un singur minut de joc”.

5,5 a fost nota primită de Man și din partea Tuttomercatoweb (TMW): „A încercat să intre în joc însă foarte sporadic, cei de la Sudtirol blocându-l prin dublaj. A avut o ocazie bună la final, dar Poluzzi l-a blocat”.

Mihăilă, nota 6 și aici: „A avut mingea cel mai mult dintre atacanții Parmei, chiar dacă în unele momente aproape că a dispărut din meci. A fost aproape să înscrie la început, când a lovit bara”.

În urma rezultatului, Parma rămâne prima în Serie B, urcând la 66 de puncte. Cremonese, locul 2, are 59 de puncte. Urmează Como și Venezia, cu 58, respectiv 57 de puncte, dar și câte un meci în minus față de primele două clasate.

La gazde a fost titular Jasmin Kurtic, fostul mijlocaș al Universității Craiova. Slovenul a jucat 70 de minute și a primit nota 6,5 de la TMW: „L-a blocat pe Sohm în prima parte, a oferit echilibru și experiență mijlocului”.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
ITALIA
Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
Au anunțat că-l vor pe Luka Modric într-un mod inedit: pagină cumpărată în Marca
OFERTĂ
Au anunțat că-l vor pe Luka Modric într-un mod inedit: pagină cumpărată în Marca

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
tase67
tase67  •  06 Aprilie 2024, 19:13

Se aseaza asa cum am spus.Edi ia seama Ianis rezerva in Spania la Alavez este peste ceilalti de pe unde or fi. Rautaciosii contra familiei Hagi care plonjeaza in anonimat sa spuna ce vor.Hagi pus la pupitru in centru la mijoc cu Dragus la inaintare in fata ii ai pe Mihaila Coman si Morutan daca te numesti Edi sa fii *** sa nu vezi ca prinzi aripi cu ei pe teren cit despre Man este bun dar il bagi sa produca intens ii dai 35 de minute sa dea tot ce are. Ecuatia nationalei Romaniei este simpla Stanciu si acest Alibec afara sa nu apara titulari pe la Euro. Marinii tot asa intrati pe minute maxim o repriza daca este nevoie de ei dupa ce ceilalti baieti fac treaba. Edi iesi din mintea de baiat bun, la Euro trebuie sa fii baiat rau cu Romania despre aparare iarasi simplu ii ai pe Dragusin de care depinde tot ii ai pe Bancu si Ratiu pui pe ei tot trebuie sa duca greutatea portarul nostru Moldovan sa fie tare iar Alibec si Stanciu din nou spun sa stea pe banca si sa intre cind nu conteaza compensatoriu citeva minute daca exista posibilitatea pentru ei si cind sint lucrurile clare bai frati romani in frunte cu Edi cam asta se vede din 94 98 incoace prin vizorul Americii Edi lasa-i pe Stoichita si Burleanu in plata lor si fa treaba asta fii selectioner pentru cine merita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează