SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Victorie categorică pentru LA Lakers! LeBron James și Anthony Davis câștigă prima ediție a NBA In-Season Tournament

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 09:59 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 12:16

Los Angeles Lakers a obținut primul trofeu al sezonului, învingând Indiana Pacers (123-109) în finala NBA In-Season Tournament.

În finala jucată în Las Vegas a primei ediții a NBA In-Season Tournament ((n.r. - o competiție asemănătoare Cupei, în care echipele sunt împărțite în grupe de câte 5), LA Lakers a trecut categoric de Indiana Pacers, controlând trei din cele patru sferturi.

VIDEO LA Lakers a câștigat NBA In-Season Tournament

Conduși de Anthony Davis (40 de puncte, 20 de recuperări și 5 pase decisive) și de LeBron James (28 de puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive), baschetbaliștii de la Lakers și-au confirmat statutul de favoriți la câștigarea finalei.

Lakers a început tare meciul și avea un avans de cinci puncte după primul sfert (34-29). Distanța s-a menținut și după al doilea sfert, singurul echilibrat, care s-a terminat la egalitate, 31-31.

După pauză, tot californienii au fost mai buni. Sfertul al treilea l-au câștigat la trei puncte (25-22), iar pe final și-au mărit avansul, scorul din sfertul al patrulea fiind 33-27.

La final, vedetele de la LA Lakers au început petrecerea. În frunte cu LeBron James, desemnat MVP, au celebrat pe teren și la vestiare succesul.

Citește și: 

„Ferrari” vine și în România » Adam Driver, despre presiunea de a intra în pielea marelui Enzo: „Oamenii îți amintesc zilnic ce înseamnă pentru ei”

Ungaria, eliminată de la CM de handbal » Doar două necunoscute rămase pentru „sferturi”: calcule pentru fiecare grupă principală

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  10 Decembrie 2023, 11:44

LePros James e cea mai mare gloaba, sa se retraga cit mai repede, e cel mai mare boomer din NBA.

mr90
mr90  •  10 Decembrie 2023, 10:21

"LA Lakes!"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează