SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

A fost suspendat pe viață din cauza meciurilor trucate, dar în 2018 a revenit la Roland Garros! La 40 de ani, s-a calificat în optimile de finală!

Daniele Bracciali // FOTO: Guliver/ Getty Images
Daniele Bracciali // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 14:00

Apariție total surprinzătoare pe tabloul principal al turneului de dublu masculin de la Roland Garros.

Suspendat în 2015 din cauza implicării în meciurile trucate, italianul Daniele Bracciali, ajuns între timp la 40 de ani, și-a făcut revenirea în turneele de Mare Șlem.  Bracciali și compatriotul Andreas Seppi s-au calificat azi în optimile turneului de dublu de la Paris. Perechea 100% italiană a trecut în șaisprezecimi de frații Ken și Neal Skupski, scor 3-6, 6-3, 6-2 

În urmă cu 3 ani, Federația de Tenis din Italia a decis să-i suspende pe viață pe jucătorii de tenis Daniele Bracciali și Potito Starace, după ce inițial se dovedise că aceștia au fost implicați în mafia pariurilor.

Totuși, anul acesta cazul a luat o întorsătură neașteptată: ambii au fost absolviți de vină din cauza lipsei dovezilor. Astfel, Bracciali a decis să revină în circuit, chiar dacă a împlinit deja 40 de ani. În schimb, Potito Starace (37 de ani), celălalt jucător implicat în scandal, nu a mai vrut să revină în tenis.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează