Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 11:56 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 13:25

Partida din grupele Turneului Campioanelor dintre rusoaica Aryna Sabalenka (25 de ani, numărul 1 WTA) și Elena Rybakina (24 de ani, numărul 4 WTA), din Kazakhstan, a fost întreruptă în setul secund, la scorul de 5-3 pentru Rybakina, din cauza ploii. 

  • Aryna Sabalenka și Elena Rybakina fac parte din grupa A, alături de Jessica Pegula și Maria Sakkari 
  • În grupa B au fost repartizate Iga Swiatek, Coco Gauff, Ons Jabeur și Marketa Vondrousova
  • Turneul se dispută în Cancun, Mexic 

În primele două meciuri din grupă, Aryna Sabalenka s-a impus în fața Mariei Sakkari, 6-0, 6-1, iar apoi a fost învinsă de Jessica Pegula, 4-6, 3-6. De cealaltă parte, Elena Rybakina se înclinase în fața americancei Jessica Pegula, 5-7, 2-6, și a învins-o pe Maria Sakkari, 6-0, 6-7, 7-6. 

Bianca Andreescu: „Vreau să mai câștig Grand Slamuri. Să devin numărul 1 mondial. Dar cel mai important pentru mine e să inspir oamenii, cât de mulți pot”
INTERVIU
Bianca Andreescu: „Vreau să mai câștig Grand Slamuri. Să devin numărul 1 mondial. Dar cel mai important pentru mine e să inspir oamenii, cât de mulți pot”

Cele două s-au înfruntat joi seara, într-o reeditare a finalei de la Australian Open din acest an. Aryna Sabalenka s-a impus atunci în finală, 4-6, 6-3, 6-4. 

Partida de la Turneul Campioanelor dintre Aryna Sabalenka și Elena Rybakina, întreruptă din cauza ploii

Joi seară, la Cancun, Aryna Sabalenka își adjudecase primul set, impunându-se în fața Elenei Rybakina cu 6-2. În setul al doilea, la scorul de 5-3 pentru jucătoarea din Kazakhstan, a început o ploaie torențială. Totul s-a petrecut în jurul orei locale 23:30, scriu cei de la AP News

Organizatorii au întrerupt partida și au așteptat să vadă dacă ploaia se oprește, lucru care însă nu s-a întâmplat. Sabalenka a așteptat pe bancă ca ploaia să se oprească. Bielorusa s-a protejat cu un prosop alb. 

În cele din urmă, organizatorii au hotărât să amâne reînceperea partidei pentru vineri după-amiază. 

Vineri seară se mai duelează Coco Gauff și Marketa Vondrousova. Partida va începe la 22:30, ora României. 

Sumă uriașă pusă la bătaie la Turneul Campioanelor

WTA pune la bătaie un total de 5 milioane de dolari la ediția din acest an.

Fiecare victorie din grupe le aduce jucătoarelor câte 110.000 de dolari, calficarea în semifinale 30.000 de dolari extra, iar câștigarea turneului 1,24 milioane de dolari, pe lângă banii câștigați până în acel punct! Finalista pierzătoare va primi 420.000 de dolari.

VIDEO. Aryna Sabalenka se impune în primul meci din grupele Turneului Campioanelor, în fața Mariei Sakkari, scor 6-0, 6-1

Citește și: 

Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut

Ons Jabeur a plâns pe teren după victoria de la Turneul Campioanelor: „Am decis să donez o parte din premiu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”