SPORTURI  »  TENIS  »  SFAT

Avertismentul lui Boris Becker: „Emma Răducanu trebuie să răspundă la această întrebare”

Emma Răducanu
Emma Răducanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 16:25 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 16:47

Boris Becker (53 de ani), fostul mare tenismen german, a vorbit despre următoriul pas pe care trebuie să-l facă Emma Răducanu pentru a-și continua ascensiunea. 

Germanul consideră că Răducanu trebuie să-și găsească neapărat un nou antrenor nou, după ce a încheiat colaborarea cu Andrew Richardson la finalul turneului american. Fără antrenor lângă ea, Emma a avut rezultate dezamăgitoare la Indian Wells, unde a fost eliminată din primul meci, și la Transylvania Open, unde a pierdut în „sferturi”.

„Totul e foarte ciudat când trebuie să îți alegi un antrenor. E destul de greu să câștigi un Grand Slam ca adolescent, aproape imposibil. Am avut și eu o experiență de genul ăsta, așa că înțeleg perfect bătaia de cap a lui Răducanu. Poate că ar fi cazul să se concentreze pe alegerea unul antrenor adevărat. 

Ar fi important pentru ea să aibă un antrenor experimentat, care a pregătit deja alte jucătoare de clasă mondială. Pentru mine, acesta ar fi următorul pas pe care trebuie să-l facă pentru a ajunge la evoluții constante. 

Acum, cea mai importantă întrebare pentru ea este: «Cine este mentorul meu, cine mă protejează pe mine?»”, a declarat Boris Becker, potrivit tennishead.

Emma Răducanu, spulberată de Marta Kostyuk în „sferturile” Transylvania Open

Ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA) a învins-o clar pe Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), scor 6-2, 6-1, și o va înfrunta pe Simona Halep (19 WTA) în semifinalele de la Transylvania Open.

Sportiva din Ucraina și-a pus perfect în valoare calitățile, un serviciu de top și un forehand care face ravagii. Britanica a intrat în ritmul adversarei, dar nu avut un răspuns pe măsură. A comis o mulțime de erori neforțate și a cedat după doar 57 de minute de joc.

„Ospitalitatea a fost extraordinară, lumea a fost foarte amabilă cu mine. Sunt dezamăgită că nu am rămas mai mult, am amintiri foarte frumoase de aici. 100% o să mă întorc în turnee şi turneele din România vor avea o prioritate foarte mare pe agenda mea. Oamenii au fost foarte prietenoşi, nu mi-a venit să cred cât de bine am fost primită”, a declarat Emma Răducanu.

Citește alte știri din tenis:

Emma Răducanu nu își vizitează bunica, dar promite: „100% mă întorc în România! Turneele de aici vor avea prioritate”

Știm posibila adversară a Simonei Halep în finala de la Transylvania Open!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
dora
dora  •  30 Octombrie 2021, 20:06

Emma o cam ia pe urmele Biancăi Andreescu privind rezultatele sportive!

853246084756615
Marcel Popa  •  30 Octombrie 2021, 19:32

Tăticul ei, este acolo ,el este mentorul ei,încă este tânără și nu are experienta.Oricum este o scumpa.

doralin_meme
doralin_meme  •  30 Octombrie 2021, 19:12

Emma a aratat ca are niste lovituri bune. Cu rabdare putea castiga multe puncte in meciul cu Costiug. Dar s-a grabit, parca avea intalnire unde a prin Cluj si trebuia sa ajunga.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close