SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Ce a spus Ana Bogdan după calificarea în finala de la Transylvania Open: „Aceste momente rămân cu adevărat în sufletul meu”

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la finalul partidei FOTO Raed Krishan +29   FOTO
Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la finalul partidei FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 10 februarie 2024 20:59 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 21:02

Ana Bogdan (65 WTA) luptă, duminică, pentru trofeul de la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian în semifinale cu 6-3, 3-6, 6-4. În finală, ea o va întâlni pe Karolina Pliskova, fost lider mondial, acum pe 78 WTA.

Ana Bogdan a venit la conferința de presă de la Transylvania Open cu bucurie în ochi. Trecuseră minute bune de când reușise să o învingă pe Jaqueline Cristian și se calificase în prima sa finală WTA. Succesul a însemnat și mai mult pentru că este acasă și la turneul cu care o relație specială, participând la toate cele patru ediții de până acum ale competiției de categorie WTA 250.

„Aceste momente rămân cu adevărat în sufletul meu. Atmosfera, adrenalina, emoțiile, toate lucrurile pe care le trăiesc când intru pe teren sunt de nedescris”, a spus Ana, care a vorbit ținând-o în brațe pe Kira, o fetiță de patru ani venită să o încurajeze.

Ana Bogdan crede că mentalul a făcut diferența în semifinala cu Jaqueline Cristian

+27 FOTO

Ana a vorbit apoi despre ce s-a întâmplat pe teren în confruntarea de aproape trei ore cu Jaqueline Cristian. „Cred că mentalul a făcut diferența. Nu m-am relaxat în setul al doilea, chiar i-am spus antrenorului meu că văd mingea mai bine, dar pur și simplu nu se legau punctele în favoarea mea. Ea a jucat foarte bine în setul al doilea, a făcut foarte puține erori. M-a forțat pe mine să greșesc”, a spus Ana.

Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”
PROCES HALEP
Simona Halep a revenit în țară. Extrem de iritată la aeroport: „Chiar e necesară nebunia asta?!”

Apoi a continuat: „Am acceptat și am mers mai departe. A fost un meci intens în care amândouă am jucat bine. Jaqueline este într-un progres mare, are tot viitorul înainte. Mă bucur că am reușit să-mi înving unele stări pe parcursul meciului și pentru că sunt în finală aici unde mi-am dorit foarte mult”.

Jucătoarea din România a fost întrebată și despre finală pe care o va juca împotriva Karolinei PLiskova. „Tot ce-mi doresc este să mă recuperez, să mă odihnesc și să mă bucur de acest moment pe care-l aștept de patru ani. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici și că mâine revin pe teren”, a încheiat ea.

Citește și: 

Rafael Nadal, lungime de bazin înot fără să iasă la suprafață! » Michael Phelps aprobă: „O, da!”
INEDIT
Rafael Nadal, lungime de bazin înot fără să iasă la suprafață! » Michael Phelps aprobă: „O, da!”
„Sunt mai multe probleme” » Antrenorul român stabilit la Paris dezvăluie pentru GSP ce bătăi de cap au francezii, cu 6 luni înaintea Jocurilor Olimpice: „Mi-e teamă de atentate teroriste”
PARIS 2024
„Sunt mai multe probleme” » Antrenorul român stabilit la Paris dezvăluie pentru GSP ce bătăi de cap au francezii, cu 6 luni înaintea Jocurilor Olimpice: „Mi-e teamă de atentate teroriste”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  11 Februarie 2024, 14:25

Bafta "Leopard " , astazi contra Karolinei P.

Trandafir
Trandafir  •  11 Februarie 2024, 11:18

Doua romance foarte merituase. Intradevar au jucat amandoua bine. Pacat ca nu participa la un turneu foarte important WTA 1000 de la Doha. La Doha participa Cristia la simplu si Niculescu la dublu care face pereche cu Busa/Spania/R.Moldova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează