SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

"Halep e tânără, poate lua Grand Slam-uri cât Ilie Năstase" » Analiză după ce a devenit numărul 1 mondial

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 11:19

Dumitru Hărădău, directorul Federației Române de Tenis, a comentat performanța extraordinară reușită de Simona Halep, care a devenit numărul 1 mondial WTA, după ce a câștigat jocul din semifinalele turneului de la Beijing, cu Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4.

"A jucat foarte solid. Mai are rezerve în joc. Sunt momente când nu are hotărârea unui număr 1 mondial. Dacă va deschide mai mult unghiurile și își va valorifica primul serviciu, va fi altceva. Ar putea și returul să și-l îmbunătățească. Ar putea să-și construiască punctul, nu ca Ostapenko, care lovește pe linii, dar sunt momente în care Halep folosește foarte mult mijlocul terenului. Am studiat-o pe Halep.

Îl egalează pe Ilie Năstase, care și el a fost primul jucător numărul 1 din lume, dar el a câștigat și Grand Slamuri. Îmi pare bine pentru Andrei Pavel, că a reușit o asemenea performanță alături de Halep. Simona e foarte tânără, poate câștiga Grand Slamuri și-l poate egala pe Ilie Năstase", a declarat Hărădău la TV Digi Sport.

"Am suferit foarte mult din cauza faptului că n-am avut facilități pentru sport. O federație nu are prea multă forță de a strânge banii pentru dezvoltarea tenisului. Când conduceam FRT, alături de Ion Țiriac, aveam un buget de 2 milioane de euro și eram imediat după FRF, dar Federația din Franța avea peste 100 de milioane de euro" Dumitru Hărădău

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
106452019897999
Eduard Girnita  •  07 Octombrie 2017, 17:09

Macar Nastase a castigat doua turnee de GS.Sa vedem daca Halepa v-a castiga unu.Deocamdata este zero la acest capitol dar ne imbatam de bucurie ca a ajuns nr.1 .Tipic romanesc.Daca nu castiga vreodata un turneu de GS degeaba esti tenismena de locul1 datorita unor conjucturi favorabile.Parerea mea.

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Octombrie 2017, 14:21

Felicitari Simona

claudiu.h12
claudiu.h12  •  07 Octombrie 2017, 13:45
Postat de Enver Hoxha pe 07 Octombrie 2017, 13:44

Cât Năstase? E o glumă? Năstase a câștigat două mari și late. Cam cât Federer când e în vacanță la mare.

Bine ca ai reusit tu mai multe. Pana la urma ce dreac sunt 2 GS? Pt tine e un fleac...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează