SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIERI SIMONA HALEP

Specialiștii americani au analizat situația Simonei Halep: „Încrederea ei sugerează ceva”

Simona Halep +9   FOTO
Simona Halep

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:59 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 13:24

Americanii de la TennisHead, una dintre cele mai importante publicații de profil din lume, au analizat situația Simonei Halep. Între 7 și 9 februarie au avut loc audierile la TAS în cazul de dopaj al româncei.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenisul profesionist pentru încălcarea a două articole din regulamentul antidoping, prezența unei substanțe interzise (roxadustat) în testul colectat pe 29 august 2022 la US Open și „folosirea unei substanțe sau a unei metode interzise pe durata anului 2022”, concluzie la care experții au ajuns pe seama datelor din pașaportul biologic al Simonei.

Simona Halep cumpără de la Cosmin Olăroiu » Pentru ce a plătit peste 2 milioane de euro!
INVESTIȚIE
Simona Halep cumpără de la Cosmin Olăroiu » Pentru ce a plătit peste 2 milioane de euro!

Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar audierile în cazul ei au avut loc de curând, între 7 și 9 februarie.

Ce scriu specialiștii americani despre Simona Halep: „Asta sugerează încrederea ei”

Americanii de la TennisHead au dedicat un articol situației dublei câștigătoare de Grand Slam. Ei au prezentat faptele și declarațiile Simonei de la finalul audierilor, apoi au venit cu opinia proprie referitoare la acest caz.

„A fost un proces incredibil de lung și de obositor pentru Simona Halep, dar astfel de chestiuni sunt foarte complexe și necesită timp și reflecție pentru a obține un verdict corect.

Halep a spus întotdeauna ferm că este inocentă și încrederea ei după audierile la apel sugerează că ea crede că suspendarea va fi cel puțin micșorată, astfel încât să-și poată relua cariera”, se arată în articolul publicației menționate. 

Simona Halep: „Audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea”

Pe 9 februarie, după ultima zi de audieri, Simona Halep le-a spus reporterilor prezenți la fața locului că „încrederea mea rămâne intactă”.

„Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. 

Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp.

Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona.

VIDEO. Simona Halep a revenit în România după audieri

Tot despre Simona Halep:

Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!
PROCES HALEP
Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS
AUDIERI SIMONA HALEP
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  12 Februarie 2024, 20:29
Postat de Amen975ZQzamolxe pe 12 Februarie 2024, 14:57

Voi americanii (SUA) sunteti 50 % *** , la geografie si istorie sunteti "Praf" ... Voi nu stiti nimic de poporul "Rus" , dar de "Machedoni " ...

Exact. America nu pricepe decât bucatsi mari... China, Europa, UK (eventual), Canada (iarăși eventual, si numai ca o gluma, ceea ce și este), "South-America" (care toată 3 sa fie fix exact același lucru, ca sa nu le complice lor gândirea, si care include si Mexicu' - ca, de ce nu?), Middle East (o chestie imposibil de găsit pe harta, basically they're bad people - dar ei ne dau noua gas, care - in fapt - e al nostru), Israel, good people, they suffered a lot, f^&$& nazis! Ah, si Cuba! Spaima spaimelor.

YATO
YATO  •  12 Februarie 2024, 17:12

Ai doare pe aia undeva,oricum nu au zis nimic .Fata este suspendată, cât nu știe nimeni?

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  12 Februarie 2024, 14:57

Voi americanii (SUA) sunteti 50 % *** , la geografie si istorie sunteti "Praf" ... Voi nu stiti nimic de poporul "Rus" , dar de "Machedoni " ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close