SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, VICTORIE LA TAS

3 probleme ridicate în direct de avocatul Simonei Halep : „A pierdut absolut totul!”

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 19:11 / Actualizat marti, 05 martie 2024 19:53

Simona Halep (32 de ani) poate juca din nou tenis. TAS i-a redus suspendarea de 4 ani la 9 luni. Decizia e definitivă.

După decizia luată de tribunalul din Elveția, avocatul Simonei Halep, Bogdan Stoica, a ridicat trei întrebări, explicând să sportiva din Constanța a avut mult de suferit din cauza acestui proces.

CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”
Halep, VICTORIE LA TAS
CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”

3 întrebări ridicate de avocatul Simonei Halep după decizia TAS

„Cine îi dă Simonei Halep anul înapoi? Cine îi va spăla imaginea complet? Cine o poate aduce în topuri? Sunt întrebări nenumărate.

Să nu uităm un lucru foarte important! Din cauza acestui dosar și a modului în care a fost soluționat Simona Halep a pierdut tot. Adică absolut tot! Acum are 0 puncte în clasamentul WTA. Ar trebui să joace în calificări la toate turneele, dacă nu ar primi wild-card.

Totuși, e o sportivă care a stat 10 ani în top 10 WTA, a câștigat Grand Slam-uri și a fost un model pentru toată lumea. Efectul hotărârii de azi e unul mai degrabă de reabilitare. Dincolo de alte lucruri, asta contează foarte mult. Totuși, Halep a beneficiat de o susținere foarte mare în țară și de susținerea partenerilor comerciali. Toți au susținut-o”, a spus Bogdan Stoica în emisiunea „DigiSport Special”.

Am sperat în victorie de la început, pentru că o cunosc. După primele teste de păr, făcute în octombrie, am avut o certitudine clinică. Aceste teste sunt foarte exacte, care spun fără dubiu în ce măsură un sportiv a consumat terapeutic o substanță. Dacă Halep ar fi luat o singură dată o pastilă de roxadustat, nivelul găsit în sângele ei ar fi fost de peste 10.000 de ori mai mare.

- Bogdan Stoica, avocat Simona Halep

Citește și:

Simona Halep primește despăgubiri de la ITIA: „Asta înseamnă foarte mult”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep primește despăgubiri de la ITIA: „Asta înseamnă foarte mult”
Ce spune Ilie Năstase, după verdictul venit de la TAS » Unde au greșit avocații Simonei Halep
SIMONA HALEP
Ce spune Ilie Năstase, după verdictul venit de la TAS » Unde au greșit avocații Simonei Halep

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Martie 2024, 00:51
Postat de gojgaru pe 05 Martie 2024, 23:41

Da' procesul vostru de la TAS cum mai merge :))). De ce sa ne cerem scuze , pedeapsa a fost doar redusa , infractiunea de dopaj a ramas .

Daca va referiti la procesul despre care trîmbița Tudose de la Fc Arges, aceea era doar una dintre multele ineptii ale conducerii echipei Fc Arges. De asemenea, daca ati facut aceasta referire, probabil sunteti sustinatorul acelei echipe Dinamo, a carei singura sansă sa promoveze in liga 1 era să nimerească la baraj cu teribila echipă a Argesului. Cat despre Halep, daca n-aveti de ce sa va cereti scuze toti haterii, inseamna ori ca sunteti in continuare hateri/rauvoitori, ori că nu ati inteles nimic. Alegeti dvs varianta.

CitizenX
CitizenX  •  06 Martie 2024, 06:17

Tipic romanesc, ne place sa ne dam in cap singuri. De aia suntem unde suntem ca natie, economic, civilizatie. Frate, a fost fraiera ca a mers pe mana aluia. Vina ei a fost naivitatea si increderea in cine nu trebuie. A platit mai mult decat scump deja. E greu sa isi revina, dar hai macar sa nu mai improscam cu noroi in unul din putinii sportivi de mare anvergura pe care inca ii mai avem.

a.c.hammer
a.c.hammer  •  06 Martie 2024, 00:30

Voi nici acum nu înțelegeți că a fost mâna Serenei Wiliams?! O frustrată care a promis răzbunare atunci când a pierdut la Wimbledon! Tot aranjamentul a fost făcut cu Muratoglu. Restul e istorie... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează