TENIS  ·  LICITAȚIE

Boris Becker pierde toate trofeele câștigate în carieră!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Miercuri, 22 Mai

Boris Becker (51 de ani) a fost declarat falimentar. Toate trofeele neamțului vor fi scoase la licitație între 24 iunie și 11 iulie.

Decizia privind scoaterea la licitație a bunurilor lui Boris Becker a fost dată în 2018. Triplul campion de la Wimbledon a amânat inevitabilul după ce a cerut imunitate diplomatică, motivând că este un reprezentant al Republicii Centrafricane în raport cu Uniunea Europeană.

Printre motivele care au dus la falimentul lui Becker se numără divorțul de prima soție Barbara, în 2001, falimentul firmei de managament sportiv în același an, pensia alimentară datorată fiicei Anna, casa de 5 milioane de lire din Londra și numeroasele investiții neinspirate în imobiliare.

Cel mai râvnit trofeu este cel obținut în 1989 la US Open. Conform estimărilor specialiștilor, pe el ar urma să se obțină peste 200.000 de euro din totalul țintit de un milion de euro.

Pe lângă nenumăratele trofee, casa de licitații va scoate la vânzare și un ceas primit de la Novak Djokovic dar și o colecție impresionantă de suveniruri. 

Palmares Boris Becker

  • 3 Wimbledon (1985, 1986, 1989)
  • 2 Australian Open (1991, 1996)
  • 1 US Open (1989)
  • 3 Turnee ale Campionilor (1988, 1992, 1995)
  • 2 Cupe Davis (1988, 1989)
  • 1 Cupă Hopman (1995)

25.000.000 $a obținut Boris Becker în cariera de jucător

Vezi și: 

Ochi pentru campioni » Țiriac, manager pentru nume uriașe din circuitul ATP! Marea lovitură: Boris Becker



Comentarii (11)

Muzzi Ciprian  •  23 Mai 2019, 06:20

puneti-l pe Tiriac in fruntea "achizitiilor neinspirate"! ca l-a jecmanit pe Becker! sau nu se face cu cel mai bogat dintre romani?

marcelclujnapoca  •  22 Mai 2019, 21:58

e ok de antrenor la Tenis !

Oprisan Niculae  •  22 Mai 2019, 21:57

Nu exista articol in ziarele de sport in care sa nu vad comentarii tampite sau comentarii cu tenta politica desi e vorba de sport.Cred ca unii oameni au ochii injectati de ura si invidie.Continuati fratilor.E tot ce stiti sa faceti.Succes!

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:55 Snooker

Cupa Mondială: Wuxi, China

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

U21