FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Florent Hasani, declarații de dragoste la primul interviu: „Cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună”

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 14:55 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 19:10

Nemulțumiți de rezultatele echipei din ultima perioadă, cei de la Rapid l-au transferat definitiv pe atacantul Florent Hasani (26 de ani). Acesta a oferit un prim interviu la scurt timp după ce și-a pus semnătura pe contractul cu formația giuleșteană.

Postul de bază al lui Florent este cel de extremă dreapta, dar kosovarul a mai fost utilizat de-a lungul carierei și ca atacant central, și în flancul stâng al ofensivei.

„Sunt aici în sfârșit! Este o plăcere pentru mine să fiu la un club ca Rapid. Am încheiat toate lucrurile pe care le aveam de făcut și acum mă concentrez doar pe fotbal. Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună. 

Am analizat tot, am vorbit cu mai mulți oameni, ultimul fiind Albion Rrahmani. După aceea, am luat hotărârea, aceasta este cea mai bună decizie pentru mine” au fost primele declarații pe care Florent Hasani le-a făcut după ce și-a pus semnătura pe contract.

Rapid a plătit 600.000 € pentru transferul lui Hasani

Conform portalului de specialitate Transfermarkt, Rapid a plătit 600.000 € pentru transferul lui Hasani de la KF Tirana, locul 3 în prima ligă din Albania.

Acum, acesta speră să termine cu Rapid în fruntea clasamentului și să joace în cupele europene, dar și să intre în „vulcanul” din Giulești.

„Sper că vom juca în Europa la finalul acestui sezon. Nu am mai jucat de mult în Europa. Am urmărit partidele Rapidului și am văzut că atmosfera de aici este incredibilă. Mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să joc în fața suporterilor”, a mai declarat kosovarul.

Albanezilor le place campionatul din România. Este o ligă de calitate și pentru mine a fost un lucru pozitiv. A fost mai ușor să iau decizia de a venit la Rapid. Albanezii au numai vorbe bune despre Rapid 
Florent Hasani, atacant Rapid

Presiune? Hasani: „Chiar îmi dă motivație”

Întrebat de obiectivele din noul an 2024, Florent Hasani a spus în interviul acordat site-ului oficial al clubului:

El e fotbalistul cu care Rapid atacă titlul! » GSP l-a urmărit și prezintă 5 concluzii
RAPID
El e fotbalistul cu care Rapid atacă titlul! » GSP l-a urmărit și prezintă 5 concluzii

„În primul rând, să mă adaptez în cadrul echipei cât de repede se poate și în al doilea rând, să ajut echipa cu goluri și pase de gol. Să luptăm unul pentru celălalt și astfel, cu fiecare meci în parte, vom fi din ce în mai aproape de atingerea obiectivelor”.

Întrebat dacă CV-ul lui de până acum va contra odată cu venirea în Giulești, fiind golgeter în Kosovo, și dacă va exista o presiune, atacantul a punctat: „Nu pune mai multă presiune acest lucru, chiar îmi dă motivație. Trebuie să muncesc mult și să continui ceea ce făceam”.

Punctele mele forte? Nu știu... Cred că am capacitatea de a simți golul. Șutul de la distanță este o calitate și mai cred că sunt un jucători care găsește spațiu între linii, pot crea spațiu pentru colegii mei
Florent Hasani, atacant Rapid

„MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua!” » Cristiano Bergodi a recunoscut discuțiile cu oficialul

Citește și:

Șucu și Varga bat palma » Jucătorul CFR-ului, aproape de plecare: „Discuții avansate, sunt șanse mari să ajungă la Rapid”
TRANSFER
Șucu și Varga bat palma » Jucătorul CFR-ului, aproape de plecare: „Discuții avansate, sunt șanse mari să ajungă la Rapid”
Fanii Rapidului au răbufnit după ultimul mesaj al clubului: „Mai bine mergem la Victory Cup, avem adversari mai buni acolo”
CONTROVERSE
Fanii Rapidului au răbufnit după ultimul mesaj al clubului: „Mai bine mergem la Victory Cup, avem adversari mai buni acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează